28 d’octubre de 2020 28/10/20

La Regidoria d'Esports presenta els actes de la Setmana de l'Esport

La Regidoria d'Esports presenta els actes de la Setmana de l'Esport - (foto 1)
  • Des de dissabte 15 de febrer se succeiran una sèrie d'activitats amb motiu de la Setmana de l'Esport que conclouran el divendres 21 amb la XIX Gala de l'Esport

El Departament d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt ha presentat les activitats de la Setmana de l'Esport que començarà dissabte 15 i finalitzarà el divendres 21 de febrer amb la celebració de la XIX Gala d'Esport de Sagunt. En l'acte han estat presents el regidor d'Esports, Javier Raro; els membres de la comissió organitzadora, José Luís García i Cristóbal Pecino, i tècnics municipals.

El regidor ha destacat que «la novetat d'enguany ha sigut ampliar les activitats prèvies a la Gala de l'Esport, donant com a resultat la Setmana de l'Esport, set dies d'activitats i actes per a fer més visible, encara si cap, el nostre esport”

I és que durant els set dies que dure la Setmana de l'Esport se succeiran diferents actes i activitats. El més important i de major envergadura serà la XIX Gala de l'Esport, que tindrà lloc en el Casal Jove el divendres 21 de febrer. La Gala començarà a les 17.30 hores amb una exhibició i participació d'escalada, i una sessió especial de pump. Més tard, a les 19 hores començarà l'acte i el lliurament de guardons.

Les activitats prèvies a la Gala, que es realitzaran durant la setmana, seran d'allò més variades. Dissabte 15 a les 11 hores en la plaça José Valero es realitzarà un homenatge de reconeixement a l'esportista José Valero Ruíz, previ al partit entre polítics, periodistes i personal de l'Ajuntament que es disputarà a les 12 hores en el pavelló del Poliesportiu Municipal (internuclis).

D'altra banda, dilluns 17 de febrer, en el Centre Cívic Antic Sanatori tindrà lloc la ponència ‘L'esport com a agent social: hui, bàsquet’, de la mà de l'Associació Cultural Nautilus, a més de la projecció de la pel·lícula Hooossiers: más que ídolos. A continuació es presentarà el llibre Juniors de oro de l'autor local Álvaro Paricio. L'últim acte previ a la Gala, serà la presentació de l'Anuari de l'Esport 2019, el dimarts 18, en el Casal Jove, a les 19 hores.

El regidor ha volgut agrair a la comissió organitzadora el seu treball i esforç per a dur a terme este projecte, així com a tots els clubs i esportistes que formen part de l'esport de la ciutat i que fan possible que Sagunt siga un referent en l'àmbit esportiu.

Pujar