4 de juny de 2020 4/6/20

La regidoria d'Esports anima la ciutadania a proposar esportistes per als guardons de la XIV Gala d'Esport

  • Les persones interessades podran presentar els seus esportistes fins al 8 de desembre a través del correu electrònic del departament d'Esports

L'Ajuntament de Sagunt celebrarà un any més la XIV Gala d'Esport per a premiar i dedicar un reconeixement als seus esportistes locals. L'acte tindrà lloc el mes vinent de febrer de 2020, i es premiaran els mèrits aconseguits durant la temporada d'este 2019. L'acte s'organitza per a celebrar la festa de l'esport a Sagunt, un municipi referent en l'àrea de l'esport a la Comunitat Valenciana i també en l'àmbit nacional.

Per això, la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt anima la ciutadania a formar part de l'elecció dels guardonats, posant a la seua disposició un correu electrònic perquè puguen enviar les seues propostes i participar en l'elecció dels esportistes premiats en esta nova edició de la gala. Les persones podran enviar les seues propostes a l'adreça web galadeporte@aytosagunto.es fins al pròxim 8 de desembre.

Els mèrits i guardons que s'entregaran en esta nova edició són a les següents categories: millor esportista femenina, millor esportista masculí, millor entitat esportiva local, guardó al foment esportiu, guardó a l'esportista amb diversitat funcional, guardó al reconeixement i visibilitat a l'esport femení, guardó a l'esportista novell, guardó al mèrit esportiu més destacat de la comarca, guardó al reconeixement de trajectòria esportiva i guardó de valors humans.

Pujar