elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidora de Cooperació Internacional assistix a l'Assemblea General Ordinària del Fons Valencià per la Solidaritat

La regidora de Cooperació Internacional assistix a l'Assemblea General Ordinària del Fons Valencià per la Solidaritat
  • Han tractat en l'ordre del dia qüestiones com el balanç i memòria de gestió del Fons Valencià corresponent a l'exercici 2020 i el programa d'activitats anual presentat per la Junta Executiva per a 2021

La regidora de Cooperació Internacional, Maria Josep Soriano, ha assistit a l'Assemblea General Ordinària del Fons Valencià per la Solidaritat, celebrada a Xàtiva. Entre les diferents qüestions que s'han tractat en l'ordre del dia, es troba el balanç i memòria de gestió del Fons Valencià corresponent a l'exercici 2020 i el programa d'activitats anual presentat per la Junta Executiva per a 2021.

A més, s'han tractat altres qüestions com ratificar les altes de nous socis i donar de baixa altres i proveir la vacant a la Junta Executiva del Fons Valencià, així com el pressupost de l'entitat per a l'exercici 2021.

Maria Josep Soriano ha explicat que «estem contents de ser membres del FVS i tenim intenció de col·laborar amb ell, portant el pròxim curs als centres educatius i la Universitat Popular la seua campanya educativa Un fons de valors»

El Fons Valencià per la Solidaritat és l'associació dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana per la cooperació al desenvolupament. És una associació sense ànim de lucre i els seus membres són ajuntaments i mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana de totes les formacions polítiques.

L'associació es va constituir per a contribuir al desenvolupament dels països empobrits així com per a sensibilitzar la societat valenciana, des de l'àmbit local, de les problemàtiques que patixen els països del sud. L'entitat realitza i finança projectes de cooperació i sensibilització amb les aportacions econòmiques que cada any fan els ajuntaments socis, aportacions que constituïxen un fons econòmic que servix per a executar els projectes aprovats.

Pujar