23 de gener de 2021 23/1/21

El regidor de Participació Ciutadana es reunix amb la Federació d'Associacions de Veïns

El regidor de Participació Ciutadana es reunix amb la Federació d'Associacions de Veïns - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El regidor de Participació Ciutadana es reunix amb la Federació d'Associacions de Veïns - (foto 2)

  El regidor de Participació Ciutadana, Javier Timón, es va reunir este dimarts amb la Federació d'Associacions de Veïns del municipi com a una primera presa de contacte: "M'he reunit per a recollir quines eren les sensacions de les associacions veïnals en el que té a veure amb la Participació Ciutadana, prendre nota de les seues reivindicacions i mostar-los quines són les línies que desenvoluparem al llarg d'esta legislatura”, ha explicat el delegat.

  Esta reunió, segons ha indicat el regidor, ha tingut com a objecte “donar-li un nou impuls a la Participació Ciutadana”, una primera trobada que ha facilitat que Timón es donara a conéixer al teixit associatiu de la ciutat. El delegat va recollir “reivindicacions de coses que es podien fer o que no s'havien fet bé en el passat”.

  “El que pretenc és donar més protagonisme en tot el procés de la Participació Ciutadana a la ciutadania en general”, ha indicat el regidor, que ha afegit que pretén que este protagonisme “abaste a altres àmbits que no siguen estrictament l'àmbit veïnal”.

  Javier Timón ha assegurat que en la reunió no va adquirir compromisos concrets, però sí que va recollir informació respecte a com havia funcionat fins ara la participació ciutadana. “Crec que un dels principals problemes és que no se li ha donat tot el protagonisme en tot el procés, sí que, en parts concretes, però les associacions no tenen consciència que formen part de la presa de decisions i és una mica la part que reivindiquen. Llavors, en eixe sentit, vull donar-los protagonisme en qualsevol procés participatiu des del primer minut, que ells vegen tot el procés i ens ajuden a prendre decisions”, ha finalitzat el regidor.

  Pujar