7 de desembre de 2019 7/12/19

Quico Fernández pretén crear l'Oficina Municipal d'Habitatge

Quico Fernández pretén crear l'Oficina Municipal d'Habitatge - (foto 1)

  El delegat d'Habitatge de l'Ajuntament de Sagunt, Quico Fernández, ha fet públic el projecte de posar en marxa una oficina municipal d'habitatge que done resposta a totes les demandes de tots els sectors de població, i no solament a les qüestions socials. “Es tractaria d'una oficina que s'ocupara del problema de l'habitatge des d'una perspectiva integral. A Sagunt tenim problemes de desnonaments, i cal assessorar a totes les persones afectades de quines opcions tenen, però també compliria altres funcions com la de promoció d'habitatge social, la intermediació entre arrendataris i arrendadors, etc.”, ha declarat Quico Fernández.

  Amb este motiu, el regidor es va desplaçar este dimarts, acompanyat d'una tècnic municipal, a Alzira per a conéixer el funcionament de l'Oficina Comarcal de l'Habitatge de la Ribera Alta: “Hem anat a Alzira perquè han desenvolupat un sistema molt avançat d'atenció en molts aspectes relacionats amb l'habitatge. L'habitatge és un dret i ja coneixem els problemes d'accés a l'habitatge de determinats sectors, de gent jove, de gent gran, de gent amb problemes econòmics. Per tant, és un dret bàsic que està reconegut en la Constitució i els ajuntaments ens hem de preocupar que no hi haja cap persona que tinga problemes d'accés a l'habitatge”.

  El delegat incidix en la idea de posar per primera vegada esta oficina per a donar resposta a totes les demandes de la societat i que reunisca components socials, tècnics i jurídics: “Crec que en esta legislatura hem de crear el departament d'Habitatge amb esta oficina i donar resposta a un dels principals problemes que afecta a la nostra ciutadania”. 

  ocultar
  Quico Fernández pretén crear l'Oficina Municipal d'Habitatge
  Pujar