1 d’octubre de 2020 1/10/20

Quatre divertits aborígens conquistaran el públic este divendres amb ‘The Primitals’

Quatre divertits aborígens conquistaran el públic este divendres amb ‘The Primitals’ - (foto 1)

    El divendres 7 de juny a les 21.30 h es representarà la comèdia musical a capela ‘The Primitals’ per la companyia Yllana i Primital Bros. L'obra, per a tots els públics, tindrà lloc a la Casa Municipal de Cultura amb un preu de 9 euros i una durada de 90 minuts. Esta obra està emmarcada dins de la programació de la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

    La idea original de l'obra és d’Yllana i Primital Bros i la direcció és a càrrec de Joe O'Curneen. Així mateix, ‘The Primitals’ compta amb un gran elenc com són Íñigo García Sánchez, Pedro Herrero, Adrián Soto i Manu Pilas.

    Segons el programa, la peça teatral versa sobre l'estranya i surrealista història d'una tribu lleugerament disfuncional, amb lluites internes, somnis de grandesa, desequilibris mentals i farmacopea mil·lenària. Quatre aborígens d'un planeta que podria ser el nostre reclamen el protagonisme, disposats a conquistar el públic, a riallades o a colp de ganivet, però sempre desbordant música de diversos gèneres que, com a esponges, han anat absorbint en els seus viatges pels punts més allunyats de l'espai-temps.

    Pujar