elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Publicada la convocatòria d'ajudes a l'activitat emprenedora a Sagunt

Publicada la convocatòria d'ajudes a l'activitat emprenedora a Sagunt
  • Les ajudes, d'una quantia màxima de 5.000 euros, estan destinades a persones físiques i jurídiques que hagen iniciat activitat productiva a Sagunt durant 2021

El departament de Promoció Econòmica i Industrial de l'Ajuntament de Sagunt informa que este dimarts, 29 de setembre, el BOP de València ha fet pública la convocatòria d'ajudes al foment de l'activitat emprenedora a Sagunt. Este era el pas necessari per a donar principi a la presentació de sol·licituds de manera que, i tal com es recull en la pròpia norma reguladora, des d'ahir dijous, 30 de setembre, les persones interessades poden presentar les seues sol·licituds a través del tràmit electrònic habilitat per a l'ocasió en la Seu Electrònica de Sagunt.

Esta convocatòria està destinada a promoure l'activitat emprenedora a Sagunt i són beneficiàries de les ajudes les persones físiques i jurídiques que hagen iniciat la seua activitat productiva en el municipi durant el 2021.

Segons establix la norma reguladora, el període per a presentar-se a esta convocatòria de subvencions serà de 30 dies hàbils a partir de l'endemà de publicar-se en el BOP de la província. La norma reguladora es pot consultar al complet en el següent enllaç i per a qualsevol consulta les persones interessades poden posar-se en contacte amb el departament de Promoció Econòmica i Industrial telefonant al 96.265.58.86

Amb una quantia màxima de fins a 5.000 € per projecte, esta subvenció està dirigida a sufragar despeses de l'activitat com els originats pel primer establiment (despeses de constitució i d'establiment), les assegurances d'accidents o responsabilitat civil afectes a l'activitat, les xicotetes despeses de reparació, manteniment i conservació de béns immobles, l'adquisició de material d'oficina no inventariable, despeses publicitàries, la realització de cursos, quotes de la Seguretat Social dels sis primers mesos d'activitat, despeses d'assessoria fiscal, laboral o comptable, o costos derivats de la constitució, en el seu cas, de garantia bancària.

Per a María José Carrera, regidora de Promoció Econòmica i Industrial «esta ajuda respon a l'objectiu que es va marcar l'equip de govern d'escoltar i respondre a les necessitats de la ciutadania, així com de promoure l'activitat econòmica a Sagunt. Som conscients que no són temps fàcils per a moltes persones treballadores i l'autoocupació pot ser una via que hem d'incentivar amb ajudes que faciliten la viabilitat dels projectes durant els seus primers passos».

D'igual manera, Carrera afirma que «som conscients que si impulsem l'activitat econòmica i ajudem a petits i mitjans negocis, estem generant vitalitat en el municipi, dinamitzant el seu dia a dia i reforçant el sentiment de ciutat».

Pujar