25 d’octubre de 2020 25/10/20

El públic va omplir ahir el saló d'actes del Centre Cívic en les activitats organitzades amb motiu de la Setmana de l'Esport

El públic va omplir ahir el saló d'actes del Centre Cívic en les activitats organitzades amb motiu de la Setmana de l'Esport - (foto 1)
  • Les activitats que es van desenvolupar van ser la projecció d'una pel·lícula sobre bàsquet i la presentació del llibre ‘Júniors de Oro’

El públic va omplir la sala d'actes del Centre Cívic Antic Sanatori durant la vesprada d'ahir en un acte en el qual el bàsquet va ser el principal protagonista. L'activitat, que forma part del programa de la Setmana de l'Esport organitzada per l'Ajuntament de Sagunt, va estar dirigida per l'Associació Cultural Nautilus i va destacar per la gran participació dels assistents.

En primer lloc, es va projectar la pel·lícula Hoosiers: más que ídolos que narra la història d'un entrenador de bàsquet (Gene Hackman) que, malgrat el rebuig que patix en el seu equip, no es rendix. A continuació, l'autor local Álvaro Paricio va presentar el seu llibre Júniors de Oro en una mesa redona on va estar acompanyat del regidor d'Esports, Javier Raro, i en la qual va tractar qüestions relacionades amb el bàsquet i amb la seua obra.

En l'esdeveniment també va estar present l'alcaldessa per substitució, Maria José Carrera; i el regidor de Serveis Socials, Alejandro Sotoca, així com tècnics del departament d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt.

D'altra banda, esta vesprada, a les 19 hores, es durà a terme la presentació de l'Anuari de l'Esport 2019 en el Casal Jove.

Pujar