elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El projecte Escena Erasmus debuta a Sagunt amb l'obra El Viaje Imposible

El projecte Escena Erasmus debuta a Sagunt amb l'obra El Viaje Imposible
  • La representació tindrà lloc dijous que ve,15 de juliol, en el Centre Cultural Mario Monreal a les 19.00 hores

MÉS FOTOS
El projecte Escena Erasmus debuta a Sagunt amb l'obra El Viaje Imposible - (foto 2)

Dijous que ve, 15 de juliol, s'estrena a Sagunt l'última producció del projecte internacional Escena Erasmus, que desenvolupa des de fa anys la Universitat de València i la Diputació Provincial de València. Jóvens actors i actrius de diversa procedència han treballat per a desenvolupar la producció El Viaje Imposible. Els i les protagonistes d'esta representació són Daniel Tormo, Guadalupe Sáez, Isabel Martí i Gemma Miralles, davall la direcció de Josep Valero.

Així mateix, per al desenvolupament de l'obra en el municipi s'ha comptat amb la col·laboració dels departaments de Joventut i de Cultura. L'obra es realitzarà en el Centre Cultural Mario Monreal dijous que ve a les 19.30 hores, encara que les portes s'obriran a les 19.00 hores. La representació teatral té una duració aproximada de 65 minuts i es farà en castellà i valencià.

D'altra banda, durant el matí previ a la representació els participants aprofitaran la visita per a conéixer la ciutat i mantindran contacte amb jóvens actors i actrius de l'Escola Municipal de Teatre.

L'activitat és gratuïta, encara que és necessari reservar les invitacions prèviament en la plataforma servientrada. Per part de l'organització es disposaran totes les mesures necessàries de seguretat enfront de la pandèmia i es recorda que estes seran d'obligat compliment també per al públic.

Pujar