elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La projecció de la pel·lícula clàssica ‘Al rojo vivo’ tindrà lloc hui a càrrec de l'associació Nautilus

La projecció de la pel·lícula clàssica ‘Al rojo vivo’ tindrà lloc hui a càrrec de l'associació Nautilus
  • L'entrada d'este film de l'any 1949 és gratuïta. La projecció serà hui a les 18.30 hores a la Casa Municipal de Cultura

La Casa Municipal de Cultura oferirà una nova projecció hui, dilluns 29 de novembre, a les 18.30 hores, emmarcada dins de l'agenda cultural de tardor que la delegació de Cultura ha programat i organitzada per l'Associació Cultural Nautilus.

Es tracta de la pel·lícula americana Al rojo vivo (White Heat), que està emmarcada dins del gènere de cinema negre i crim. Té una duració de 114 minut, l'aforament serà limitat i l'entrada, gratuïta.

El director del film és Raoul Walsh, el guió és a càrrec d'Ivan Goff i Ben Roberts, encara que la història és de Virginia Kellogg. La música, de Max Steiner i la fotografia en blanc i negre de Sidney Hickox . Entre l'elenc trobem James Cagney, Virginia Maig, Edmond O'Brien, Margaret Wycherly i Steve Cochran, entre d’altres. La pel·lícula va ser nominada a l'Oscar de millor història l'any 1949.

Este drama carcerari gira al voltant d'un robatori i les seues conseqüències. Després d'assaltar un tren que transportava 300.000 dòlars i assassinar els maquinistes, Cody Jarret i la seua banda fugixen amb els diners, però són perseguits per agents federals que sospiten que Cody és l'autor del robatori. Una vegada preparada una coartada perfecta, Cody s'entrega a la policia i és condemnat només a dos anys de presó; no obstant això, els agents del Tresor, convençuts que va ser el cervell de l'assalt, li tendixen un parany.

Durant la sessió es contemplaran per part de l'organització les mesures sanitàries i de prevenció enfront de la pandèmia, que seran, així mateix, d'obligat compliment per al públic.

Pujar