elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La programació cinematogràfica de l'agenda cultural de tardor arranca amb la projecció de Volver a empezar

La programació cinematogràfica de l'agenda cultural de tardor arranca amb la projecció de Volver a empezar
  • La projecció tindrà lloc diumenge que ve, 17 d'octubre, a les 19 hores en el Centre Cultural Mario Monreal i l'entrada és gratuïta

El Centre Cultural Mario Monreal oferirà una nova projecció diumenge que ve, 17 d'octubre, a les 19 hores, emmarcada dins de l'agenda cultural de tardor que la delegació de Cultura ha programat. Es tracta de la pel·lícula espanyola Volver a empezar, que està emmarcada dins del gènere de drama i melodrama. Tindrà una duració de 93 minuts i està recomanada per a majors de 16 anys. L'aforament serà limitat i l'entrada, gratuïta.

El director del film és José Luis Garci i entre l'elenc de la pel·lícula destaquen actrius i actors com Antonio Ferrandis, Encarna Paso, José Bódalo, Agustín González, Marta Fernández-Muro i Pablo Hoyos. La pel·lícula va obtindre el premi a millor pel·lícula de parla no anglesa en els Oscar de l'any 1982.

En este drama parla sobre la vida de l'escriptor Antonio Miguel Albajara. En 1981, el famós escriptor torna a Gijón, la seua ciutat natal, procedent d'Estocolm, on acaba de rebre el premi Nobel de literatura. Durant quaranta anys ha sigut professor de Literatura Medieval en la prestigiosa Universitat de Berkeley (Califòrnia), on ha alternat la seua labor docent amb la producció literària que li ha donat fama mundial.

En esta agenda cultural de tardor es podran veure films com La mort de Guillem, Una mujer bajo la influencia, La ciudad desnuda, La innocència i El verdugo.

Durant la sessió es contemplaran per part de l'organització les mesures sanitàries i de prevenció enfront de la pandèmia, que seran, així mateix, d'obligat compliment per al públic.

Pujar