elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El programa ‘Empléate desde la igualdad’ inicia les seues activitats amb dones de Sagunt en risc d'exclusió social

El programa ‘Empléate desde la igualdad’ inicia les seues activitats amb dones de Sagunt en risc d'exclusió social

    El programa ‘Empléate desde la igualdad’, organitzat pels departaments de Promoció Econòmica, Serveis Socials i Igualtat, en col·laboració amb l'Institut de la Dona i per a la Igualtat d'Oportunitats i el Fons Social Europeu, ha iniciat la primera fase de participació amb dones.

    El principal objectiu del programa és millorar la inserció social i laboral, especialment d'aquelles dones que tenen menors oportunitats en trobar-se en situacions de vulnerabilitat social. Alhora, es pretén incrementar l'ocupabilitat de les dones a través de la seua qualificació per a l'ocupació.

    La metodologia del programa es basa en el desenvolupament d'un itinerari integrat i personalitzat per a la inserció social i laboral, compost de diferents fases que es van succeint a mesura que les participants van aconseguint els objectius proposats. Les activitats es desenvolupen a través del treball grupal participatiu i de tutories individuals.

    La participació en el programa és gratuïta per a qualsevol dona que complisca els requisits d'accés. Per a ampliar informació contactar amb Ana López, situada en el departament de Promoció Econòmica.

    Pujar