8 de desembre de 2019 8/12/19

El Programa d'Activitat Física i Salut començarà el nou curs 2019-2020 l'1 d'octubre

  • Els interessats a inscriure's a les activitats ja poden fer-ho en el pavelló José Veral o a la Casa de la Joventut

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt oferix, un any més, el nou curs del Programa d'Activitat Física i Salut. Es tracta d'activitats fisicorecreatives per a persones activitats es desenvoluparan tant de matí com de vesprada.

L'ampli ventall d'activitats es compon de combat, tonificació, gimnàstica integral, control gim, pump, marxa activa, preparació física, musculació, ioga, gimnàstica postural, fitcross, entrenaments en suspensió, aerolatins i marxa nòrdica. Estes classes es duran a terme en el pavelló José Veral, a la Casa de la Joventut de Sagunt i en el poliesportiu municipal d’internuclis.

El període d'inscripció per a les diferents activitats ja està obert i els interessats podran inscriure's al llarg de tot el curs. Per a fer-ho, és necessari apuntar-se des de les instal·lacions esportives, bé en el pavelló José Veral o a la Casa de la Joventut. Està previst que les classes comencen el pròxim 1 d'octubre i que continuen fins al 22 de juny de 2020, comptant amb les modificacions d'horaris pertinents durant els períodes vacacionals escolars.

Des de la regidoria, assenyalen que per a inscriure's en els grups tancats de Gimnàstica postural i Entrenament en suspensió, els i les interessades hauran d'enviar un e-mail a listasesperaafs@aytosagunto.es, indicant nom i cognoms, telèfon, edat i grup i instal·lació on desitja realitzar l'activitat.

Per a més informació sobre totes les activitats, horaris i instal·lacions on es duen a terme cadascuna d'elles, a través de l'enllaç http://www.aytosagunto.es/es-es/ayuntamiento/servicios/deportes/paginas/area_actividad_fisica.aspx

ocultar
El Programa d'Activitat Física i Salut començarà el nou curs 2019-2020 l'1 d'octubre
Pujar