25 de setembre de 2020 25/9/20

El president de les Corts Valencianes visita Sagunt per a comprovar els avanços de la ciutat en diversos àmbits

El president de les Corts Valencianes visita Sagunt per a comprovar els avanços de la ciutat en diversos àmbits - (foto 1)

  L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, junt al del Tinent Alcalde, Pepe Gil i el regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, ha rebut al president de les Corts Valencianes, Enric Morera i Català i a la diputada de les Corts Valencianes, Teresa García, que han visitat la ciutat per a comprovar de primera mà els avanços que ha tingut Sagunt en els últims anys en diversos àmbits com a cultura i indústria. Així, han recorregut els carrers del centre històric i s'han desplaçat, tambè, a Parc Sagunt.

  L'alcalde s'ha mostrat orgullós per la visita, ja que, d'esta manera, el president ha pogut comprovar "com totes eixes decisions que es prenen en les Corts tenen un resultat directe a la nostra ciutat, com per exemple l'aprovació de la llei LOTUP, que protegirà les nostres muntanyes".

  "El que volíem amb esta visita és agrair a Enric Morera el suport que des de les Corts està rebent la nostra ciutat per a posar en marxa tots eixos projectes que ens estan situant com a referent en molts àmbits de la vida social, política i econòmica", ha afirmat l'alcalde.

  Per la seua part, Morera ha agraït la invitació de l'Ajuntament de Sagunt i ha explicat que l'objecte de jornada és "verificar aquells avanços que ha tingut esta gran ciutat, que va tindre un present molt difícil en el 2015. Així, hem vingut a veure per a què han servit les accions que, des de l'àmbit institucional, des de les Corts, s'han concretat en l'acció de Sagunt, en cooperació amb l'Ajuntament".

  "Estem en una etapa esplendorosa d'esta gran ciutat, però podem anar més lluny, sempre que es facen les coses amb rigor, coneixement i cooperant amb les institucions. Tenim moltes lleis, més de 60, que han posat la base per a la construcció d'un nou renaixement del nostre país, però a vegades no es veuen els efectes i per això estem ací, per a veure com eixes decisions que s'obtenen després tenen un efecte positiu a les ciutats, empreses i persones", ha manifestat el president.

  Així mateix, la diputada ha indicat que des de les institucions es treballa per a mostrar que Sagunt no solament és una gran ciutat per als que "vivim ací", sinó també una ciutat "que ha de ser referència al País Valencià. Ho estem aconseguint i és un treball coordinat de tots".

  Pujar