elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La presentació del festival de manga Mangetsu tindrà lloc divendres que ve en el Casal Jove

La presentació del festival de manga Mangetsu tindrà lloc divendres que ve en el Casal Jove
  • L'horari de l'esdeveniment és de 21 a 00 hores i l'entrada és gratuïta. Les persones interessades a participar en les activitats de la jornada hauran de realitzar una inscripció prèvia a través de missatge directe d'Instagram al compte @jovesagunt

MÉS FOTOS
La presentació del festival de manga Mangetsu tindrà lloc divendres que ve en el Casal Jove - (foto 2)

La presentació oficial de la VII Edició del Mangetsu Morvedre Manga Festival tindrà lloc este divendres, 28 de gener, de 21 a 00 hores en el Casal Jove del Port de Sagunt. El festival organitzat per la delegació de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt i els grups de participació juvenil del Casal Jove començarà el primer divendres de febrer, dia 4, i com a novetat s'amplia fins al diumenge a la vesprada, 6 de febrer.

Com cada any, al llarg d'esta jornada nocturna que se celebra en el Casal Jove, es podrà gaudir de manera anticipada de diverses activitats que formaran part del propi festival en les dates establides. Entre estes activitats cal destacar els tallers de dibuix manga, doblatge de pel·lícules i de cal·ligrafia xinesa, per als quals serà necessària la inscripció prèvia a través de missatge directe d'Instagram al compte @jovesagunt.

A més de poder gaudir de l’estrena d'estes activitats, durant l'esdeveniment hi haurà un sorteig de samarretes, motxilles i polseres Mangetsu i, per només 2 euros, els i les participants a l'acte podran sopar ramen.

Mangetsu Morvedre Mànega Festival va nàixer d'una iniciativa dels grups de participació juvenil del Casal Jove i té com a principal objectiu acostar la cultura japonesa a la joventut del municipi i voltants des d'una versió participativa i dinàmica, sent els mateixos adolescents els i les protagonistes de les activitats de l'esdeveniment.

D'eixa manera, la programació comptarà amb una gran varietat d'activitats en les quals es podrà participar: concursos de ball, karaoke, dibuix i coneixements d'ànime i manga, al costat de tallers de cal·ligrafia, cuina, kendo, origami, dibuix manga, a més d'exhibicions de ball, random dance, judo i esgrima.

Com en edicions anteriors, hi haurà un espai dedicat a videojocs, jocs de taula, photocall, estands de venda d'articles relacionats, manga i animació amb personatges famosos. A més, cal destacar que l'organització també té en compte al públic infantil i ha programat una sèrie d'activitats el dissabte al matí en les quals podran participar com, per exemple, tallers de cuina, dibuix, concursos i manualitats.

Entre les activitats, també estan programades les projeccions de les pel·lícules Fullmetal Alchemist: la estrella sagrada de Milos (2011) i Sonic (2020).

Com a novetat, el festival enguany amplia el seu horari al diumenge a la vesprada, 6 de febrer, a l'Auditori Joaquín Rodrigo amb la visita de Pascu i Rodri de ‘Destripando la historia’, que oferiran una xarrada i posterior signatura a les 17 hores. La reserva d'entrades es podrà realitzar en notikumi.

L'esdeveniment és gratuït i les inscripcions als tallers es podran realitzar en el mateix festival, així com als concursos de coneixements i karaoke. Per als concursos de ball i dibuix les inscripcions es realitzaran a través del web del propi festival: https://www.mangetsu.es/

El festival compta enguany amb importants patrocinadors i col·laboradors com Telepizza, Papelería Bureau Vallée, Cines Yelmo, Restaurante japonés Kyoto, Restaurante japonés Asoko, Papelería y librería Abacus, Kento, Haya Sushi i Carrefour.

Durant el festival es contemplaran per part de l'organització les mesures sanitàries i de prevenció enfront de la pandèmia, que seran, així mateix, d'obligat compliment per al públic.

Pujar