elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es presenta la campanya ‘Els regals més dolços, en el comerç local’ impulsada pel departament de Comerç i Mercats per a la festivitat del 9 d’Octubre

Es presenta la campanya ‘Els regals més dolços, en el comerç local’ impulsada pel departament de Comerç i Mercats per a la festivitat del 9 d’Octubre
  • Esta campanya, que pretén reactivar el comerç de proximitat, també fa especial esment a la tradició i a conservar els bons costums com la ‘mocadorà’ i els pastissets de Sant Dionís típics en la Comunitat Valenciana

MÉS FOTOS
Es presenta la campanya ‘Els regals més dolços, en el comerç local’ impulsada pel departament de Comerç i Mercats per a la festivitat del 9 d’Octubre - (foto 2)

La campanya de promoció ‘Els regals més dolços, en el comerç local 9 d’Octubre’ impulsada pel departament de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt s'ha presentat este matí amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania i fomentar el comerç de la nostra localitat en la festivitat del 9 d'octubre, Sant Dionís, en un dia molt significatiu a la Comunitat Valenciana. A més de la presentació de la campanya, s'ha reproduït un vídeo promocional que també es distribuirà per xarxes socials, amb la finalitat de transmetre la importància que té comprar en el comerç tradicional i de proximitat i ajudar a la seua reactivació.

A l'acte ha assistit l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora delegada del departament de Comerç i Mercats, Ana María Quesada i representants de diverses associacions de comerciants com Belvis Plaza, de l'Associació Ciutat de Sagunt; David García, de la Pastisseria Rahona; José Milián Gregorio, de la Pastisseria Moderna; Patricia Molina, de l'Associació Saguntum Civitas i, també els actors que participen en el vídeo, Nadia Biosca i Paco Quiles. En este sentit, David García, de la Pastisseria Rahona, ha entregat com a obsequi una safata de pastissets de Sant Dionís i el seu mocador a les autoritats.

La regidora de Comerç i Mercats, Ana María Quesada, ha explicat que: «Esta campanya consistix en un cartell que hem creat buscant la imatge de recordar a Sant Dionís i al 9 d'Octubre, per a representar la tradició de la ‘mocadorà’, de regalar-li el mocador a la nostra mare o a la nostra estimada. Perquè els bons costums no s'haurien de perdre. A més de dos vídeos que compartirem en xarxes socials i que tracten sobre esta mateixa tradició». Al que ha afegit: «Comprant en el comerç local fem gran la nostra ciutat».

Per a això des del departament de Comerç es distribuirà material promocional com a bosses de paper i cartelleria als comerços perquè els puguen oferir als seus clients i els puguen posar tant en portes com en aparadors. Este material ve estampat amb el missatge ‘Els regals més dolços, en el comerç local’ amb la finalitat que la ciutadania es consciencie de la importància i la necessitat de reactivar la nostra economia, consumint per a això en el comerç de proximitat.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha volgut agrair al departament de Comerç la gran faena que estan fent en les seues campanyes i la importància del treball en equip a nivell públic-privat: «Som conscients que l'ajuntament és un actor imprescindible dins el que és la vida de la ciutat però nosaltres solos no tenim tot l'impacte que voldríem en la societat. Per a arribar tan lluny com volem hem de fer el treball en equip tan necessari, en el qual les associacions de comerciants, el diferent teixit de la societat civil, fins i tot comerços, artistes i persones particulars tenen alguna cosa a aportar, una altra visió que afegir». Al que ha afegit: «És essencial que cada any ens anem renovant i anem aportant una cosa nova intentant construir una nova visió per a intentar arribar a un nou grup de població que, tal vegada, fins ara no s'estava plantejant fer un gest tan bonic com una exaltació de l'amor per Sant Dionís».

Pujar