Castellano

Premis de la Matinal Sagunt Corre

MÉS FOTOS
    Premis de la Matinal Sagunt Corre - (foto 2)

La Matinal Sagunt Corre organitzada pel club de marató "Els Trotres" este cap de setmana va comptar amb 63 participants en la versió amateur de 5km, 140 corredors en la prova per a veterans de 15km i un rècord de participació amb quasi 400 xiquets i xiquetes en la "pequecarrera".

El regidor d'Esports, Miguel Chover, la regidora de Turisme, Natalia Antonino, i el regidor de Contractació, Pepe Gil, participaren al lliurament dels premis als guanyadors, que van ser Juan Carlos Valladolid, Ismael Yuste i Alejandro Broch en la 5k masculina i Sonia Daloiso, Davinia Bono i Sandra Edo en la femenina. Quant a la prova de 15km, els guanyadors de la categoria masculina van ser Luis Manuel Najes, Miguel Ángel Sánchez i Abderrahman El Khayami, i en la categoria femenina Mari Carmen Lorenzo, Elena Lázaro i Verónica Evangeli.

En la "pequecarrera", on participaven menors de 0 a 12 anys, tots els corredors van obtenir una medalla com a record, algunes llepolies i premis donats per firmes de roba infantil, sabateria, restaurants, etc.

L'Ajuntament de Sagunt, representants de Lafarge, Saggas, Distribucions Sagunt, San Miguel "00" i Iberiana de Fruths van ser alguns dels col·laboradors principals d'esta carrera que es va desenvolupar sense incidents.