30 de novembre de 2020 30/11/20

La plaça de la Concòrdia acull el València CF amb motiu del centenari del club

La plaça de la Concòrdia acull el València CF amb motiu del centenari del club - (foto 1)

  El València CF arriba este cap de setmana (4 i 5 de maig) a la plaça de la Concòrdia del Port de Sagunt amb motiu del centenari del club. És tracta d’una iniciativa itinerant que davall el nom ‘Un Sentiment Etern Tour’ tracta d’acostar els 100 anys d’història del València CF a distintes localitats de la Comunitat Valenciana. En definitiva, una sèrie d’activitats al voltant del club blanc-i-negre, en un espai tancat i d’entrada lliure i gratuïta, perquè tota la familia passe un gran cap de setmana de valencianisme.

  Totes les persones que hi acudisquen podran gaudir de diferents activitats lúdico-esportives com partits en un camp de joc 3X3 o xutar a una porteria, prova que tindrà premis per participar. També hi haurà una zona de video-jocs amb especial dedicació al València CF eSports. A més, destaca una exposició que recorre els cent anys d’història del club on es podrà trobar tot tipus d’objectes entre els quals destacaran dos dels trofeus més importants guanyats pel conjunt de Mestalla, com són la Lliga i la Copa. Tot aquell que ho desitge podrà fer-se fotos amb estes copes i amb la mascota de l’equip. Les activitats començaran els dos dies a les 11 hores, però mentre que dissabte acabarán a les 24 hores, diumenge acabaran a les 19 hores. Esta iniciativa està organitzada per Marketing Valley, empresa encarregada pel València CF, en col·laboració amb la delegació d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt.

  L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha destacat en la presentació que s’ha celebrat hui en l’Ajuntament, la importancia d’este “esdeveniment per al principal club de la nostra comunitat, que amb el centenari demostra la seua llarga trajectòria i que vol estar al costat dels aficionats i la nostra és una ciutat on la majoria dels aficionats són del València”.

  Per altra banda, el delegat d’Esports, Miguel Chover, ha agraït la presència del València a Sagunt: “Faig una crida a tots els habitants de la ciutat i de les rodalies perquè vinguen. És un honor unir la nostra ciutat al centenari del València CF”.

  Per part de l’empresa organitzadora, Luis Garrido ha explicat que el club tenia gran interés en vindre a Sagunt per la quantitat de socis i accionistes saguntins del València. A més, ha destacat la ubicació a vora mar: “És un enclavament envejable, en el passeig marítim, en primera línia de platja, que ajudarà perquè siga un èxit”.

  Pujar