21 de setembre de 2020 21/9/20

Parc Sagunt I sol·licita a l'Ajuntament disposar d'una entitat de gestió pròpia per al subministrament de servicis

Parc Sagunt I sol·licita a l'Ajuntament disposar d'una entitat de gestió pròpia per al subministrament de servicis - (foto 1)

  Parc Sagunt I sol·licita l'Ajuntament de Sagunt disposar d'una entitat de gestió pròpia per al subministrament de servicis com a aigua, llum, manteniment, entre d’altres. L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha rebut este matí la visita de la coordinadora tècnica comercial del parc empresarial Parc Sagunt, Teresa Ventura, així com de la comissió promotora de la futura entitat per a abordar el tema.

  La idea de crear una Entitat de Gestió i Modernització suposaria una millora del sòl, així com un impuls al parc i a les empreses instal·lades en ell. Teresa Ventura ha assegurat “pretenem portar-lo a una situació d'excel·lència amb la modernització de tots els servicis, amb servicis addicionals”, per este motiu, en estos moments “estem en tramitació amb l'Ajuntament per a definir un pla d'actuació inicial, un projecte de conveni de col·laboració i esperem que siga una realitat en breu”.

  Darío Moreno, per part seua, ha signat que l'entitat de gestió “és una aposta de futur per a Parc Sagunt ja que és una ferramenta que li permetrà ser molt més àgil a l'hora de respondre a les futures necessitats que tinguen les empreses”. A més, Moreno ha destacat que serà “un altre atractiu per a oferir les poques parcel·les que queden i també per a les empreses que ja han comprat terrenys, per a assegurar-se que tindran els servicis que necessiten”.

  Ventura espera que l'entitat “puga ser una realitat en breu i que portem al parc a una classificació, a priori, d'àrea industrial de categoria consolidada, encara que el nostre objectiu final siga aconseguir la qualificació de major grau, que és la d'àrea industrial avançada”.

  El primer edil ha assegurat que espera “constituir-la entre enguany i el que ve perquè estiga en funcionament i ésser un model per a seguir per a la resta dels polígons industrials de la nostra ciutat o d'altres de la Comunitat Valenciana”.

  Pujar