elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Parc Sagunt I continua creixent amb la inauguració de les noves instal•lacions de Disfrimur en el municipi

Parc Sagunt I continua creixent amb la inauguració de les noves instal•lacions de Disfrimur en el municipi
  • L'empresa ha invertit quatre milions d'euros en el complex de suport logístic, que compta amb llavador, taller, gasolinera i zona de descans per a camions i espera generar fins a 50 llocs de treball

MÉS FOTOS
Parc Sagunt I continua creixent amb la inauguració de les noves instal•lacions de Disfrimur en el municipi - (foto 2)

El parc industrial Parc Sagunt I continua atraient empreses al municipi i prolonga el seu creixement, en esta ocasió amb la inauguració de les noves instal·lacions de l'empresa Disfrimur, que incorporen un complet servei de suport logístic als camions que diàriament desenvolupen la seua activitat en la zona, i en el qual la companyia ha invertit 4 milions d'euros i espera generar fins a 50 llocs de treball.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha visitat el nou complex, que està dotat amb una gasolinera, un llavador per a tràilers, un taller mecànic, oficines, una aula formativa i una àrea de descans amb diversos boxs perquè els conductors puguen descansar durant les seues parades obligatòries en viatge o bé mentre es realitza el manteniment dels seus vehicles.

Durant la inauguració, el director general de la companyia, Juan Sánchez, ha guiat la visita del primer edil i de la resta de personalitats convidades, entre qui es comptaven els regidors de l'Equip de Govern municipal Pepe Gil i Guillermo Sampedro, així com la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira.

L'alcalde ha donat la benvinguda a la ciutat al Grup Disfrimur en nom de l'Ajuntament de Sagunt i ha agraït als seus responsables que hagen optat pel municipi per a instal·lar-se en la seua estratègia d'expansió de negoci. «Hui és un dia per a estar feliços; tota nova inversió és un motiu d'alegria. Al final es tracta de que Sagunt, com a ciutat, siga un clúster industrial i logístic al més alt nivell», ha comentat Moreno.

«Estem en un món globalitzat on competim amb altres moltíssimes regions del món i és convenient que ens posicionem com a tal, i per a això és important que continuem atraient inversions», abundava l'alcalde en este punt. «Hui és un dia per a estar agraïts per tot el camí que hem recorregut, però també és un dia en què comencem a col·laborar i en el qual comencem a construir una cosa que estic segur que portarà molta felicitat», agregava.

El director general del Grup Disfrimur, per la seua part, ha agraït l'ajuda i el suport rebuts per part de l'Ajuntament de Sagunt. «És un motiu d'orgull i de satisfacció veure realitzat el nostre projecte en Parc Sagunt», ha manifestat Juan Sánchez. «La nostra idea és generar riquesa, treball i donar-li l'oportunitat a la gent que ens vulga acompanyar en este magnífic poble», prosseguia mentre agregava que la voluntat de la companyia és també la d'«ajudar en esta situació» de pandèmia que espera que prompte quede arrere.

D'altra banda, Darío Moreno ha donat les gràcies a l'Equip de Govern municipal així com a la Generalitat i al Ministeri per l'«aposta decidida» que es va fer per «rescatar» el projecte de Parc Sagunt I. «Això cal saber posar-ho en valor; van saber reaccionar i veure l'oportunitat i començar a captar inversions i ara comencem a recollir els fruits d'aquella aposta decidida que es va fer», ha puntualitzat Moreno.

Sánchez ha destacat que Disfrimur és una empresa familiar que va començar la seua marxa a la Regió de Múrcia i acompanya al seu principal client, Mercadona, en tots els seus centres logístics. Per este motiu, les noves instal·lacions se situen en este parc empresarial, a uns pocs metres del centre logístic que la cadena de supermercats va posar també en marxa recentment en esta zona del terme municipal saguntí. «Este és el desé centre que inaugurem d'atenció als nostres conductors i als nostres vehicles, el tercer a la Comunitat Valenciana. Continuem creant riquesa i dinamitzant el sector del transport, de la logística, tan essencial en el dia a dia», ha anunciat el director general de la companyia.

Darío Moreno ha tendit la mà de l'Ajuntament per a continuar parlant de formació de treballadors i treballadores, de recursos humans, de responsabilitat social corporativa i de futures inversions.

 

Pujar