26 d’octubre de 2020 26/10/20

Paco Zarzoso interpreta la seua obra de teatre ‘Piedra y encrucijada’ en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt

Paco Zarzoso interpreta la seua obra de teatre ‘Piedra y encrucijada’ en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt - (foto 1)
  • La representació té lloc el divendres 30 de novembre, a les 19.30 h, i està destinada a tots els públics

El Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt acollirà el 30 de novembre, a les 19.30 h, l'obra de teatre Piedra y encrucijada de la companyia valenciana Hongaresa de Teatre. Piedra y encrucijada és una obra teatral que planteja a l'espectador que l'autor i l'actor que està en escena són la mateixa persona. Un joc entre la realitat i la ficció en el qual Paco Zarzoso s'interpreta a si mateix i dialoga amb el fantasma d'un altre Paco Zarzoso: el seu pare.

Piedra y encrucijada és una obra que traspassa l'escenari, perquè confluixen en el protagonista de l'obra diverses modalitats interpretatives. De la pedra ix la veu d'un escriptor teatral, un demiürg que situa l'espectador en un erm aragonés. Este dramaturg avisa de l'entrada a escena d'un actor. Este tarda a eixir ja que té pànic a l'escena. Quan finalment ho fa, el públic descobrix que l'autor i l'actor que estan en escena són la mateixa persona, que alhora és la persona que munta l'obra teatral. Més avant, la veu canvia i Paco Zarzoso dialoga amb el fantasma d'un altre Paco Zarzoso: el seu pare, materialitzat en una pedra.

La peça teatral està dirigida per Marcos Sproston amb la producció de Blanca Martínez i el text i interpretació de Paco Zarzoso, escriptor, actor, director i cofundador, juntament amb Lola López i Lluïsa Cunillé de la companyia Hongaresa de Teatre. Zarzoso ha obtingut els premis Marqués de Bradomín, SGAE, Enrique Llovet, entre d’altres.  D'altra banda, Zarzoso atresora més d'una vintena d'obres de teatre dins i fora de la seua pròpia companyia.

El preu de l'entrada és de 9 euros i està destinada per a tots els públics.

Pujar