24 de novembre de 2020 24/11/20

Dos Oscar i un Globus d’Or per a l'última cinta cinèfila de la terrassa d'estiu

  • La pel·lícula ‘Coco’ clausura la cartellera del ‘Cinema a la fresca al Casal’ el pròxim 26 de juliol a les 22.00 h en el Casal Jove del Port de Sagunt

‘Cinema a la fresca al Casal’ torna a l'Àgora del Casal Jove del Port de Sagunt este divendres 26 de juliol amb la projecció de Coco a les 22.00 h. Este esdeveniment que tant públic suscita, intenta recuperar l'essència del cinema a les terrasses d'estiu, amb filmacions destinades al cinema familiar i enfocat a tots els públics.

Durant este mes de juliol, s'obrin les portes del Casal Jove del Port de Sagunt per a la projecció proposada durant els divendres de cada setmana de la programació de ‘Cinema a la fresca al Casal’. L'entrada és gratuïta i lliure. El Casal disposa de cadires per a tot el públic, però qui vulga pot enportar-se la seua des de casa. També es permet l'accés amb el sopar per a gaudir, més si cap, de cada pel·lícula. Estes són algunes de les claus de l'èxit d'estes filmacions que cada divendres acull una mitjana de 100 persones en el Casal.

La pel·lícula triada per a este divendres, guanyadora de 2 premis Oscar i un Globus d'Or, dirigida per Lee Unkrich i Adrián Molina és una animació de l'any 2017 i que durarà 109 minuts en la qual es podran conéixer tradicions mexicanes. Segons la sinopsi, Miguel és un jove amb el somni de convertir-se en llegenda de la música malgrat la prohibició de la seua família. La seua passió el portarà a endinsar-se en la ‘Terra dels Morts’ per a conéixer el seu vertader llegat familiar.

Amb esta projecció, es dona per finalitzada la cartellera proposada per a ‘Cinema a la fresca al Casal’ en estes setmanes d'estiu. Per a més informació es pot consultar l'esdeveniment en el Facebook creat pel Casal Jove, ‘Cinema a la fresca al Casal – Estiu 2019’.

Pujar