8 d’agost de 2020 8/8/20

Les oficines de Turisme de Sagunt reobrin les portes

Les oficines de Turisme de Sagunt reobrin les portes - (foto 1)
  • Quant a l'app ‘Sagunt Segur’, la delegació de Turisme fa una crida a comerços i establiments perquè revisen si la informació que oferix l'aplicació sobre els seus negocis és correcta

La delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt ha reobert les oficines de Turisme del municipi, tant del nucli de Sagunt com la del Port de Sagunt, després del tancament a conseqüència de la pandèmia provocada pel coronavirus. En este sentit, l'horari d'atenció al públic és de 9.30 a 14.30 hores, en horari de matins, i de 16 a 18.30 hores en horari de vesprades. No obstant això, durant els mesos d'estiu, les oficines ampliaran els horaris d'atenció per a prestar un millor servici en la temporada amb major afluència d'usuaris i usuàries.

D'altra banda, en referència a la webapp ‘Sagunt Segur’ https://sagunto.playasegura.org/ que es va presentar recentment, des del departament de Turisme fan una crida a tots aquells comerços i establiments d'hostaleria perquè revisen la informació que mostra l'aplicació web sobre els seus negocis, ja que consideren molt important la col·laboració de tots i totes perquè la web proporcione informació fiable i veraç. En cas de detectar alguna incidència es prega que ho comuniquen a l'email que s'ha posat a disposició des de la delegació: incidenciassaguntoseguro@gmail.com.

Pujar