elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el termini d'inscripció del Festival Internacional de Curtmetratges de Novembre Negre de Sagunt

Obert el termini d'inscripció del Festival Internacional de Curtmetratges de Novembre Negre
Obert el termini d'inscripció del Festival Internacional de Curtmetratges de Novembre Negre
  • Els treballs, tant nacionals com internacionals, es podran presentar fins al 9 de novembre a les 23.59 hores

El Festival Internacional de Curtmetratges de Novembre Negre, organitzat pel departament de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt en col·laboració amb l'Associació Cultural Philip & Sam i la plataforma Click for Festivals, arriba enguany a la novena edició. El festival està inclòs dins la programació de la Mostra Novembre Negre, que celebra la seua edició número 12.

El termini de presentació dels treballs finalitzarà el 9 de novembre. La inscripció es completarà en línia a través de la web, i és necessari enviar un enllaç perquè el jurat puga veure cada obra, que no excedirà els 30 minuts inclosos els crèdits. Així mateix, el tema dels curtmetratges serà del gènere anomenat ‘negre’ o film noir.

L'objectiu del festival de curtmetratges és promoure la creació jove a escala nacional i internacional, però també oferir als jóvens realitzadors locals l'oportunitat per a difondre els seus treballs en un aparador que cada any va guanyant importància. Precisament, un dels punts destacats del festival és el seu caràcter internacional, ja que pot participar qualsevol persona d'entre 16 i 35 anys, en qualsevol llengua, adjuntant els subtítols en castellà o valencià al curt.

El jurat, format per un comité de professionals, atorgarà els següents premis: Premi de Jurat NN´21 al Millor Curtmetratge produït / dirigit per jóvens de 16 a 35 anys, amb un premi en metàl·lic de 600 euros; i seleccionarà les obres de la projecció del 28 de novembre, en què el públic triarà el Premi del Públic NN'21 per al millor curtmetratge, que està dotat amb un premi en metàl·lic de 300 euros.

Les bases completes es troben disponibles en la web del festival www.novembrenegre.es on també es remeten les obres a concurs, a més de a la plataforma Click for Festivals que agrupa certàmens de cinema de tot el món. Tots els detalls sobre la programació es publicaran en el web del festival i en breu es presentarà la resta de la programació.

Pujar