elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nautilus projectarà esta vesprada a les 18.30 hores la pel·lícula Los sobornados

Nautilus projectarà esta vesprada a les 18.30 hores la pel·lícula Los sobornados
  • L'activitat, que entra dins de la programació de la XIII Mostra de Gènere Negre a Sagunt, Novembre Negre, tindrà lloc a la Casa Municipal de la Cultura i l'entrada és gratuïta

Esta vesprada, la XIII Mostra de Gènere Negre a Sagunt, Novembre Negre, i l'Asociación Cultural Nautilus s'unixen per a la projecció de la pel·lícula Los sobornados. Es tracta d'un thriller policíac dirigit per l’austro-estadounidenc Fritz Lang en l’any 1953. La projecció és a les 18.30 hores a la Casa Municipal de Cultura, l'entrada és gratuïta i en esta activitat col·labora el departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

A pesar que ha sigut obligat a abandonar el cas, el sergent de policia Bannion (Glenn Ford) està decidit a continuar investigant pel seu compte el suïcidi d'un dels seus companys de treball. En la seua cerca de noves pistes, descobrix que darrere de tot s'oculta un enorme entramat de la màfia.

Entre l’elenc es troben Glenn Ford, Gloria Grahame, Lee Marvin, Jocelyn Brando, Alexander Scourby i Jeanette Nolan, entre altres. El guió és de Sydney Boehm, qui és va basar en una novel·la de William P. McGivern. El film té una duració de 90 minuts.

Pujar