21 de gener de 2021 21/1/21

Música per a viatjar a la lluna en el Mario Monreal

Música per a viatjar a la lluna en el Mario Monreal - (foto 1)
  • El concert tindrà lloc este dissabte, 7 de desembre, i estarà a càrrec del pianista i especialista a musicar pel·lícules de cinema mut, Jorge Gil Zulueta

MÉS FOTOS
Música per a viatjar a la lluna en el Mario Monreal - (foto 2)

El compositor i pianista Jorge Gil Zulueta oferirà este 7 de desembre, a les 19.30 h, en el Centre Cultural Mario Monreal el concert de piano, Un viatge a la lluna, amb motiu del 50 aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna. El músic català interpretarà obres conegudes com Així va parlar Zarathustra, de Richard Strauss; Space Odity, de David Bowie; Moonlight Serenade, de Glenn Miller; Moonriver, d'Henry Mancini; Moonshadow, de Cat Stevens; Moondance, de Van Morrison, entre d’altres. Durant la interpretació es projectaran fragments de les pel·lícules La Dona en la Lluna de Fritz Lang i El viatge a la Lluna de George Méliès.

El barceloní és un especialista en l'acompanyament al piano de cinema mut. Com a compositor ha compost la música per a espectacles entorn de la poesia i narrativa com Las Figuras de la Pasión, de Gabriel Miró; l'espectacle multidisciplinari Caperucita en  Manhattan, basat en l'obra de Carmen Martín Gaite o el recent Voces Invisibles al costat de l'actriu Sara Checa.

El preu de l'estrada és de 6 euros i l'aforament és limitat.

Pujar