30 de setembre de 2020 30/9/20

El Mercat de Reis del Port de Sagunt obri les portes amb 40 parades nadalenques

El Mercat de Reis del Port de Sagunt obri les portes amb 40 parades nadalenques - (foto 1)

    L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el delegat de Comerç, Sergio Moreno; i el delegat de Contractació, Pepe Gil, van assistir este dimecres a les 18 hores a la inauguració del Mercat de Reis del Port de Sagunt. A més, els han acompanyats representants de l'Asociación de Comerciantes y Profesionales de Puerto de Sagunto (ACPS). El mercat estarà al Triangle Umbral fins al 6 de gener, després d'haver estat a Sagunt.

    L'horari del Mercat de Reis serà l'habitual, d'11 a 14 i de 16 a 21 hores. En les 40 parades que formen enguany el mercat, entre les quals es troben venedors locals i associacions i ONG, es poden adquirir productes típics d'estes dates nadalenques, tals com adorns i pesebres i tota mena de regals. A més, el mercat el completen tallers, animacions i atraccions per als més xicotets.

    La campanya nadalenca, impulsada per la delegació de Comerç de l'Ajuntament, comptarà enguany amb la novetat del sorteig d'un cotxe híbrid, que des del passat 20 de desembre està exposat en els mercats nadalencs i quan finalitzen, passarà als mercats interiors.

    La delegació de Comerç pretén propiciar i impulsar l'ambient nadalenc a Sagunt amb la finalitat de convidar els habitants del municipi a realitzar de forma més agradable les compres nadalenques i poder d'esta forma millorar el clima comercial de la nostra localitat alhora que potenciar i afermar encara més el comerç del nostre municipi.

    Pujar