20 de setembre de 2020 20/9/20

El Mercat Municipal de Sagunt acull un taller de ceràmica tradicional Raku

El Mercat Municipal de Sagunt acull un taller de ceràmica tradicional Raku - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Mercat Municipal de Sagunt acull un taller de ceràmica tradicional Raku - (foto 2)
  El Mercat Municipal de Sagunt acull un taller de ceràmica tradicional Raku - (foto 3)

  Dissabte que ve, 11 de novembre, es durà a terme un Raku, és a dir, un taller de ceràmica tradicional de la mà de les ceramistas locals Amparo Ripollés i Lorena López. La jornada començarà a les 9 hores en les instal·lacions del Mercat Municipal de Sagunt, i serà a càrrec d'Acció Cultural, un nou concepte que sorgix fruit d'una iniciativa de la regidoria de la Universitat Popular.

  A més, l'activitat ha sigut coordinada amb l'associació de detallistes que està promovent el mercat d'artesania dins del programa Mercaorigen, que ve desenvolupant-se tots els dissabtes, durant els mesos d'octubre a desembre, en el pati porticat del Mercat Municipal, amb activitats obertes, gratuïtes i orientades a tots els públics.

  La regidora d'Universitat Popular i Acció Cultural, María Giménez, ha explicat que "amb este Raku arranquem les diferents accions que sorgiran a través de la regidoria de la Universitat Popular, anomenada Acció Cultural, i que té la finalitat de completar i complementar amb xicotetes mostres i intervencions la variada programació que ve desenvolupant la Universitat Popular durant tots estos anys".

  A més, ha destacat que "la finalitat d'esta iniciativa és la d'interactuar amb les associacions locals, col·lectius culturals i socials, altres entitats sense ànim de lucre, així com persones i artistes relacionats/as amb la cultura. A més, esta coordinació inclou com a eix de treball fonamental acostar la cultura i l'art per a la ciutadania a peu de carrer, associant a activitats en la ciutat. També es tracta de potenciar espais infrautilitzats i interactuar de forma contínua amb els artistes i el teixit local".

  Pujar