elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El mercat dels dimecres de Sagunt obrirà el dia de la Immaculada

El mercat dels dimecres de Sagunt obrirà el dia de la Immaculada
  • L'Ajuntament pren aquesta decisió com a mesura de suport als comerços i per a facilitar les compres en una jornada festiva

MÉS FOTOS
El mercat dels dimecres de Sagunt obrirà el dia de la Immaculada - (foto 2)

La delegació de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt anuncia que dimecres que ve, 8 de desembre, festivitat de la Immaculada Concepció, se celebrarà de manera extraordinària el mercat dels dimecres del nucli de Sagunt, igual que la resta de setmanes, malgrat ser festiu.

El departament dirigit per la regidora Ana María Quesada atén així les peticions de la Unió de Venedors Ambulants de Sagunt i Port de Sagunt, l'Associació de Detallistes del Mercat de Sagunt i l'Associació de Venedors del Mercat del Port de Sagunt. D'esta manera, s'obrirà amb caràcter extraordinari el mercat interior i es muntarà l'exterior en el seu horari i emplaçament habituals.

«Entenem que hem de respondre a estes demandes i també com a servici a tota la ciutadania», ha manifestat l'edil, que ha confirmat que «hi haurà mercat el dimecres, dia 8, a Sagunt, tal com es realitza cada dimecres de l'any». En este sentit, Quesada ha avançat que hi haurà disposició de personal en horari especial i des de la seua delegació s'oferiran «tots els servicis com en qualsevol mercat dels dimecres».

Esta decisió possibilitarà i facilitarà a la ciutadania la realització de les seues compres. D'igual manera, d'altra banda, es dona també l'oportunitat als comerços, tant del mercat interior com de l'exterior, de no perdre un dia de vendes ni els ingressos associats a la jornada setmanal d'obertura.

Pujar