21 de setembre de 2020 21/9/20

El Mario Monreal acull l’acte de presentació del curs escolar 2019-2020

  • En esta jornada, que pretén reforçar a Sagunt com a Ciutat Educadora, hi haurà actuacions musicals, presentacions i xarrades de diferents entitats educatives

El Centre Cultural Mario Monreal acollirà dimecres que ve, 25 de setembre, a les 18 hores l'acte de presentació del curs escolar 2019-2020. Este acte serà una de les moltes activitats que se celebraran al llarg de tot l'any en l'àmbit educatiu i que reforçaran la pertinença de Sagunt a la xarxa de Ciutats Educadores.

L’acte començarà amb una actuació musical del CEIP Mediterráneo. Després de que l’alcalde de Sagunto, Darío Moreno, i el regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, donen la benvinguda a tots els alumnes, es presentarà la Guia Educadora de Sagunt per al curs escolar 2019/20, un document que replega totes les activitats en matèria educativa que organitzen les diferents entitats de l’Ajuntament de Sagunt. Es tracta d’un projecte transversal en què s’han implicat una gran quantitat de departaments que han col·laborat en la confecció d’este tríptic explicatiu i que es lliurarà a tots/es els/les estudiants de Sagunt.

L’objectiu d’este guia és que la ciutadania de Sagunt estiga assabentada de totes les activitats que es realitzen a l’Ajuntament, i puga posar-se en contacte en les organitzacions per a informar-se de programes concrets. En definitiva, es tracta d’informar sobre l’ampla varietat d’activitats  que es troben al seu abast.

Seguidament es presentarà el projecte ‘Sagunt Innova’ i els assistents podran gaudir de les xarrades del CEFIRE, de la Domus Baebia, del Gabinet Psicopedagògic i de l’Escola Canta, els quals presentaran i informaran de l’activitat educativa que duen a terme al llarg de l’any i que també s’ha inclòs a la guia.

Finalment, es presentarà de manera oficial la Jornada de Ciutat Educadora que es celebrarà al febrer de 2020 així com la setmana pedagògica, i es tancarà l’acte amb una altra actuació musical del CEIP Mediterráneo. 

El regidor d’Educació, Jose Manuel Tarazona, convida a tota la ciutadania a assistir a l’acte, ja que “pensem que l'educació és un motor fonamental i necessari per a la transformació social i que contribueix a millorar la vida de les persones i de la ciutat. És per això que volem donar un impuls molt important durant aquesta legislatura al projecte de Sagunt com a Ciutat Educadora. Volem que a l’acte  assistisca la comunitat escolar, però també tota la ciutadania per involucrar-la també en el projecte amb la finalitat de crear espais de participació i la incorporació de veus diverses a la construcció d'una veritable Ciutat Educadora”.

Pujar