8 d’agost de 2020 8/8/20

Macaco delecta a milers d'assistents en el concert d'agermanament de les festes patronals

Macaco delecta a milers d'assistents en el concert d'agermanament de les festes patronals - (foto 1)
  • Prop de 5.000 persones van poder gaudir d'una gran nit festiva

L'artista Macaco va delectar anit els milers d'assistents que van acudir al concert d'agermanament de les festes patronals del municipi. En l'actuació, que va marcar la fi de les festes de Sagunt i l'inici de les del Port de Sagunt, el cantant va destacar per l'energia que va contagiar a un públic entregat. Després del concert de Macaco, la festa va continuar amb l'actuació de Revolution Tumbalea.

La regidora de Festes, Asun Moll, ha destacat que el concert “va ser tot un èxit de públic; estic molt contenta perquè prop de 5.000 persones es van juntar en L’Epicentre per disfrutar d'un gran espectacle musical, que va durar aproximadament dos hores, amb pau, harmonia i moltes ganes de passar-ho bé”. L'edil assegura que es van trobar en l'escenari amb un artista totalment entregat al públic, amb molt bona connexió amb els assistents.

A més, Asun Moll afig que “intentarem continuar en esta línia d'espectacles per agermanar les festes dels dos nuclis, finalització de festes del nucli històric i inici de les del Port. La meua valoració, en definitiva, és molt positiva perquè Macaco va contribuir amb la seua música a crear el clima que volem potenciar: unió, harmonia, pau i bones festes per a tots i totes”.

Els orígens artístics de Daniel Carbonell de las Heras, nom real d’este cantant, es remunten a la fusió musical d'estils que es cuinava als carrers de Barcelona al començament de la dècada del 2000. Des d'eixos orígens en els quals formava part d'eixa escena de caràcter independent a l'actualitat, Macaco ha sigut guardonat amb multitud de premis que confirmen el seu estatus, aconseguit després de 15 anys de trajectòria musical i amb un perfecte equilibri entre popularitat i credibilitat.

La filosofia de vida de Macaco dins i fora de l'escenari el convertix en un artista socialment actiu i compromés amb el medi ambient, la lluita contra la desigualtat social i el maltractament dels animals, la investigació de malalties, i un llarg etcètera de causes per les quals col·labora i lluita amb prestigioses organitzacions de tot el món i amb importants institucions per a la conservació del medi ambient.

El seu projecte MOVING, amb el suport i coproducció amb National Geographic, el va fer mereixedor del prestigiós premi Ondas pel seu suport a la lluita per la conservació de l'ecosistema.

Pujar