elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'obra de teatre ‘Torquemada’ es representarà este divendres a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt

  • Divendres que ve, 3 de desembre, a les 20.30 hores tindrà lloc la representació d'esta tragicomèdia. Les entrades tenen un preu de 9 euros

La programació de tardor del departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt continua amb esta cita teatral que porta per títol Torquemada. Divendres que ve, 3 de desembre, a les 20.30 hores tindrà lloc la representació d'esta tragicomèdia escrita per Benito Pérez Galdós, a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt.

Pérez de la Fuente Producciones porta a l'escena la tetralogia de les novel·les de Torquemada. Es conta ací el que es podria definir com l'Ascensió i Caiguda de Francisco Torquemada, miserable usurer de barri que presumix de descendir del cèlebre inquisidor i a qui una sèrie esdeveniments imprevistos convertix primer en empresari respectable, després en senador, i més tard en marqués, per a finalment veure's obligat a qüestionar el sentit de tota la seua escalada social en trobar-se cara a cara amb la malaltia i la mort.

Les entrades tenen un preu de 9 euros, i es poden adquirir en el següent enllaç: https://www.servientradas.com/espectaculo/AYUNTAMIENTO_DE_SAGUNTO/6/torquemada.html. Es tracta d'un espectacle per a tots els públics que té una duració de 90 minuts aproximadament.

Pujar