elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Lluna Plena’ programa activitats sobre videojocs per a este cap de setmana

‘Lluna Plena’ programa activitats sobre videojocs per a este cap de setmana
  • El projecte està pensat per a oferir oci alternatiu a jóvens majors de 14 anys

‘Lluna Plena’, el projecte impulsat per la Regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt, oferix este dissabte 24 abril una àmplia programació d'activitats d'oci alternatiu dirigida principalment a jóvens majors de 14 anys. En esta ocasió, la sessió està centrada en la temàtica dels videojocs i tindrà lloc en el Casal Jove del Port de Sagunt de 17 a 20.30 hores.

Dins de la programació es realitzarà un taller de disseny de videojocs en 2D Arcade a càrrec d'Enginy Kids a les 19 hores; també hi haurà concursos per a valorar els coneixements sobre videojocs i tornejos de videojocs de diferents modalitats: Rocket League, Street Fighter en consola retro Super Nintendo Mini i altres tornejos en PS3 i PS4.

A més a més, a la vesprada hi haurà activitats d'animació com un taller de manualitats, concretament sobre hamma beads, i també futbolí, dards i ping pong.

L'objectiu de l'activitat és mostrar altres formes d'oci als adolescents del nostre municipi. Consistix, també, a treballar la implicació de grups de jóvens en la gestió del seu temps lliure, des d'una perspectiva lliure i igualitària.

Cal destacar que totes les activitats són gratuïtes i que tota la programació ha sigut dissenyada i serà dinamitzada per l'equip de corresponsals de la Regidoria d'Infància i Joventut. Així mateix, es compliran en tot moment les mesures sanitàries establides contra la Covid-19.

Pujar