elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos lladres fereixen de gravetat al treballador d'una botiga durant un atracament Sagunt

Dos lladres fereixen de gravetat al treballador d'una botiga durant un atracament Sagunt
  • Els homes van entrar amb casos i van agredir brutalment a l'empleat

Un presumpte robatori en una botiga a Sagunt gairebé acaba en tragèdia. Dos lladres van entrar en un local situat al carrer Aceria de la població valenciana per robar-hi. Dins es trobava un treballador que va ser brutalment agredit, també amb una arma blanca, tot i que afortunadament es troba fora de perill, segons han confirmat fonts policials.

El succés va tenir lloc aquest dimarts a la vesprada cap a les 18.00 quan el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències va rebre un avís mitjançant el qual se sol·licitava la seua intervenció per assistir a un home ferit. Segons han explicat des del CICU, fins al lloc s'ha desplaçat una unitat de SAMU, l'equip mèdic va assistir a l'home que presentava despreniment de retina per traumatisme i una ferida per arma blanca.

Lhome de 49 anys va ser agredit en aquest intent de robatori. Dos lladres van entrar a la botiga amb cascos amb l'objectiu de robar i agredir brutalment a aquesta persona. Segons fonts policials, s'està buscant a aquestes dues persones i la investigació aclarirà els fets. El treballador està fora de perill.

Pujar