6 d’agost de 2020 6/8/20

L'IES Jorge Juan de Sagunt oferirà el cicle formatiu de grau superior de Transport i Logística el pròxim curs

L'IES Jorge Juan de Sagunt oferirà el cicle formatiu de grau superior de Transport i Logística el pròxim curs - (foto 1)
  • D'esta manera la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport amplia l'oferta de Formació Professional del Camp de Morvedre

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport amplia l'oferta de Formació Professional del Camp de Morvedre per al pròxim curs amb la implantació del cicle de grau superior de Transport i Logística en l'IES Jorge Juan de la ciutat. Amb la incorporació d'este cicle, que pertany a la família professional de Comerç i Màrqueting, es complementa l'oferta d'esta família professional que està impartint-se en el centre fins ara amb els graus d'Activitats Comercials i de Gestió de Vendes i Espais Comercials.

El cicle de Transport i Logística dona resposta a l'increment de la demanda d'este perfil professional que actualment estan sol·licitant moltes empreses que estan situades o s'estan situant en polígons industrials de Sagunt, com ara Parc Sagunt, Camí la Mar o el port marítim, i que tenen la seua activitat productiva dins de l'àmbit de la logística i el transport. A més, este cicle permetrà aprofundir i actualitzar la preparació de les persones en les noves tècniques, aptituds, competències i ferramentes que demana el mercat laboral en este sector.

En paraules del regidor d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt, José Manuel Tarazona, «posar en marxa aquest cicle en el Jorge Juan, centre amb llarga trajectòria en ensenyaments de família professional de Comerç i Màrqueting, és un pas molt necessari per al desenvolupament socioeconòmic de la nostra comarca, gràcies al gran nombre d'empreses de l'àmbit de la logística, la distribució i del transport que s'està instal·lant en els nostres polígons industrials. Treballadors i treballadores qualificats com a tècnics superiors podran donar resposta als perfils professionals que demanden empreses de primer ordre que hi són en un nodus estratègic de comunicacions tan important com el nostre. Des del Consell Sectorial de la Formació Professional de Sagunt era una de les sol·licituds que estaven fent per a cobrir la demanda laboral en aquest sector».

Cal recordar als i les interessats que la presentació de sol·licituds telemàtiques d'admissió en Formació Professional es farà del 17 al 25 de juny. En el cas de l’FP Bàsica, les llistes provisionals es publicaran el 13 de juliol. Es podrà reclamar del 13 al 15 de juliol. Les llistes definitives es faran públiques el 27 de juliol i la matriculació serà del 22 al 28 de juliol.

Quant al grau mitjà, grau superior i els nous cursos d'especialització d'FP, les llistes provisionals es publicaran el 20 de juliol. Es podrà reclamar del 20 al 22 de juliol. Les llistes definitives es faran públiques el 29 de juliol i la matriculació serà de l'1 al 9 de setembre.

Pujar