elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'IES Jorge Juan lliura el document de Mobilitat Europass a quatre membres de l'alumnat del centre

L'IES Jorge Juan lliura el document de Mobilitat Europass a quatre membres de l'alumnat del centre
  • Són estudiants del cicle formatiu de Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural i el document acredita l'estada a l'estranger durant el període de pràctiques en empreses

L'IES Jorge Juan ha lliurat el document de Mobilitat Europass a quatre membres de l'alumnat del centre, els quals són estudiants del cicle formatiu de Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural. Este acredita l'estada a l'estranger durant el període de pràctiques en empreses, en concret de multiaventura i de turisme actiu d'Irlanda i Malta, on l'alumnat va estar durant tres mesos del passat curs 2019/20.

El lliurament del document, que va tindre lloc dijous passat, 20 de maig, es va realitzar amb la presència de la directora de l'institut, Gemma Pérez, el coordinador del projecte i el professor, Ismael Pérez, i del regidor d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt, José Manuel Tarazona.

José Manuel Tarazona ha donat l'enhorabona a les i els alumnes que han rebut este reconeixement, i també a l'equip de coordinació del centre. Tarazona ha explicat que «este tipus d'estada en pràctiques a l'estranger mitjançant els projectes Erasmus dins de la Formació Professional, li aporta noves capacitats i competències lingüístiques, aptitudinals, d'habilitats socials i millora el perfil professional de l'estudiant. Estos projectes europeus li donen un impuls qualitatiu a la nostra FP».

Esta mobilitat es possibilita per l'acció del Consorci EWE (European Work Experience), el qual inclou a la major part de centres formatius de la Comunitat Valenciana on s'estudia la branca professional d'activitats físiques. A més a més, este Consorci EWE participa anualment en projectes Erasmus KA102 i KA116, íntegrament finançats per les institucions europees.

Així mateix, això permet que cada curs, més de 120 alumnes del territori valencià aprofiten esta experiència laboral a l'estranger, millorant no sols en les qualificacions laborals específiques sinó també en autonomia i en adquisició d'una llengua estrangera amb la qual tindre més opcions d'accés al mercat laboral, bé ací o en el mateix país de destinació, tal com ha explicat el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt.

Pujar