elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'home detingut per assetjament a la platja de Sagunt a primers d'agost és responsable de quatre abusos més

L'home detingut per assetjament a la platja de Sagunt a primers d'agost és responsable de quatre abusos més
  • El passat 3 d'agost, el servei de salvament va alertar a la policia, que un home s'havia submergit en l'aigua per a tocar a una menor

Agents de la Policia Nacional han imputat a un home de 32 anys quatre delictes d'abús sexual, un d'assetjament i un altre més de lesions, després de les investigacions efectuades després de ser detingut per Policia Local el dia tres del present mes a la platja de Sagunt, a causa dels abusos sexuals comeses sobre una menor.

Els fets van ocórrer a principis de mes quan una patrulla de Policia Local va detindre a un home, que havia comés abusos sexuals sobre una menor a la platja de Sagunt. Pel que sembla el servei de salvament va alertar a la policia, que un home s'havia submergit en l'aigua per a tocar a la menor.

Després de la detenció la Policia Nacional va iniciar una investigació, ja que hi havia indicis que poguera ser l'autor d'altres abusos, finalitzant la investigació amb la imputació de quatre delictes d'abús sexual, un delicte d'assetjament i un altre de lesions.

El sospitós assaltava sorprenentment a les seues víctimes, o com en el cas de la platja, envaïa el seu espai personal, fent sentir incòmodes a les dones, per a posteriorment tocar-les.

Pujar