elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'exposició L’Art eix del Clot. Evolució revela el talent de futurs artistes

L'exposició L’Art eix del Clot. Evolució revela el talent de futurs artistes
  • Les obres estan realitzades per l'alumnat de l'IES Clot del Moro, i s'exposen en el Centre Mario Monreal del 6 al 29 d'este mes

Un any més, l'alumnat de batxiller de la branca artística de l'Institut d'Educació Secundària Clot del Moro, exposen les seues obres realitzades durant el curs. Com és habitual, l'exposició s'alberga en el Centre Cultural Mario Monreal.

Es tracta d'una exposició pictòrica emmarcada en L’Art eix del Clot, el títol del qual és Evolució. Esta mostra permet revelar el talent artístic dels i les alumnes, a més de futurs artistes. Exposar de manera pública les seues obres, forma part de l'esdevenir de tot artista per a donar a conéixer la seua obra. Així mateix, els alumnes es preparen per a realitzar accions de comunicació amb el públic, i transmeten i difonen el significat de la seua obra.

La mostra es pot visitar del 6 al 29 de maig en horari de dilluns a dissabte, de 9 a 21 hores. El Centre Cultural Mario Monreal (c/ Roma, 9. Sagunt) és la seu de l'exposició que, a més, és d'accés lliure.

L'IES Clot del Moro és un centre educatiu de Sagunt que compta ja amb diversos premis per les seues participacions en diferents festivals artístics.

Pujar