28 d’octubre de 2020 28/10/20

L’Escola Jove de Cinema presenta este divendres els treballs finals en el Casal Jove

L’Escola Jove de Cinema presenta este divendres els treballs finals en el Casal Jove - (foto 1)
  • Posteriorment, en l'àgora del Casal Jove, es donarà pas a una nova edició del ‘Cinema a la fresca del Casal’ amb la projecció de ‘El Petit Príncep’

El saló d'actes del Casal Jove del Port de Sagunt acollirà divendres que ve, 12 de juliol a les 20 hores, la projecció dels curtmetratges dirigits per l'Escola Jove de Cinema 2018-2019', un programa de la regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament de Sagunt.

El curs, que ha sigut impartit per Alberto Rey amb ajuda d'Óscar García, ha aconseguit tutoritzar 5 projectes de qualitat notable que es veuran conjuntament amb el curtmetratge final d'enguany, Golpe de Suerte, dirigit per l'alumna Sara Melchor. Així, Deneb de Miguel Puga, Salud de Jaime Giménez, Mind de Víctor Arévalo, Gris Oscuro de Mireia Arona i Para Noia de Sara Melchor són treballs d'una gran creativitat que conten històries personals a través del llenguatge audiovisual, madurant i formant-se des de l'estructura del guió fins al muntatge.

Posteriorment, en l'àgora del Casal Jove, es donarà pas a una nova edició del 'Cinema a la fresca del Casal' en la qual gaudirem d’El Petit Príncep. La projecció serà a les 22 hores, aproximadament.

El film, que és de 2015, està dirigit per Mark Osborne. El Petit Príncep versa sobre “una xiqueta i la seua mare que es muden a una casa nova. La xiqueta és molt seriosa i madura per a la seua edat i vol estudiar durant les vacances seguint un programa fet per la seua mare. No obstant això, els plans són pertorbats per un excèntric veí. Ell li ensenya un món on tot és possible i en què va conéixer el Petit Príncep. Llavors la xiqueta comença la seua aventura en l'univers del Petit Príncep i així descobrix la seua infància i descobrix que l'única cosa que importa és el cor”, resa la seua sinopsi.

Així mateix, durant el mes de juliol s'obrin les portes del Casal Jove del Port de Sagunt per a les projeccions proposades durant els divendres de cada setmana de la programació de 'Cinema a la fresca al Casal'. L'entrada és gratuïta i lliure.

A més, per a divendres que ve 19 de juliol a les 22 hores està programada la pel·lícula Un monstruo viene a verme, i com a tancament de cartellera del 'Cinema a la fresca al Casal' es projectarà Coco, el 26 de juliol a les 22 hores.

Pujar