30 de novembre de 2020 30/11/20

L'Equip de Govern mostra la seua satisfacció per la sentència absolutòria dels cinc treballadors d'Activitats

  • Han destacat que sempre han defensat la innocència i honorabilitat dels treballadors, tal com es va fer en un pronunciament plenari en 2018

L'Equip de Govern de l'Ajuntament de Sagunt mostra la seua satisfacció per la sentència absolutòria dels cinc treballadors del departament d'Activitats. També ha volgut destacar que sempre han defensat la innocència i l'honorabilitat d'estos treballadors, tal com ja es va fer en un pronunciament plenari a l'octubre de 2018.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha qualificat de molt positiva la notícia “perquè demostra, en primer lloc, que no s'estava treballat de forma irregular dins de l'Ajuntament i, sobretot, ens dóna tranquil·litat respecte als treballadors, encara que nosaltres sempre hem tingut confiança en ells”.

El primer edil ha agraït als treballadors del departament d'Activitats perquè, malgrat trobar-se en una situació tan difícil, han continuat fent el seu treball amb normalitat. A més ha destacat que “si hui tenim projectes tan importants, com per exemple Parc Sagunt, és gràcies a la tasca que s'ha realitzat en este departament, sense deixar que una situació judicial complicada com esta els afectara”.

“És una bona notícia per a l'Ajuntament i per a la ciutat, i ara cal continuar demostrant el nostre suport al departament d'Activitats i a continuar treballant, que és el que els ciutadans esperen de nosaltres”, ha conclòs l'alcalde.

Pujar