10 d’agost de 2020 10/8/20

L'Associació Cultural Sant Antoni celebra el seu 19 aniversari amb la seua tradició de fer bous

L'Associació Cultural Sant Antoni celebra el seu 19 aniversari amb la seua tradició de fer bous - (foto 1)

    L'Associació Cultural Sant Antoni, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt, organitza les festes de Sant Antoni 2019, que se celebraran entre el 19 i el 27 de gener. Este divendres, representants de l'associació acompanyats per l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i la delegada de Festes, Asun Moll, van presentar la programació d'esta edició que celebren el seu 19 aniversari.

    El vicepresident de la A.C Sant Antoni, José Miguel Monleón ha desitjat que en les festes isca tot bé, tant en els bous com en la benedicció dels animals desitjant que agrade a tot el públic.

    D'altra banda, la regidora de Festes, Asun Moll, ha manifestat que: "Com a regidora de Festes, he de dir que Sant Antoni és una de les festes més arrelades a la nostra ciutat la de Sant Antoni. Sabem que hi ha altres barris, el barri del Raval sempre fa Sant Antoni, però el barri del Salt i com ells diuen, l'Associació Sant Antoni porta ja 19 anys organitzant una grandíssima i monumental benedicció d'animals a la plaça del mercat. I on fan també la seua setmana cultural i setmana taurina de gener, de l'hivern, no hi ha més bous a Sagunt en estas dates Des de l'Ajuntament, com sempre, donem suport a les associacions, les subvencions van per concurrència competitiva i és cada associació la que presenta els seu projects, l'Ajuntament dóna suport i valora i subvenciona en funció dels projectes que es presenten". La regidora ha insistit que tenen el seu suport i que continue la festa de Sant Antoni.

    L'associació organitzadora ha presentat un programa que donarà començament la vesprada del dissabte 19 i que comptarà amb berenars i regals per a tots els participants, a més del seu tradicional bou embolat i benedicció d'animals.

    Pujar