elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt estrena el seu nou espot publicitari i presenta el seu nou catàleg de la campanya 'Lo veo, lo quiero'

L'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt estrena el seu nou espot publicitari i presenta el seu nou catàleg de la campanya 'Lo veo, lo quiero'
L'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt estrena el seu nou espot publicitari i presenta el seu nou catàleg de la campanya 'Lo veo, lo quiero'
  • Este divendres a les 17.00 hores s'instal·laran pantalles en la plaça Cronista Chabret, la plaça Antiga Moreria i la porta de l'edifici administratiu de l'Ajuntament en el Camí Reial

L'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt estrena este divendres a la vesprada el seu nou espot publicitari, un anunci en el qual es combinen la promoció dels seus establiments associats amb el patrimoni i els llocs més emblemàtics de la localitat a través d'un recorregut per estos. Serà a les 17.00 hores en la plaça Cronista Chabret, la plaça de l’Antiga Moreria i a les portes de l'edifici administratiu de l'Ajuntament situat al Camí Reial.

La campanya en la qual s'inclou este clip de vídeo promocional, que acompanya la presentació del nou catàleg de l'associació, ha comptat amb la col·laboració de la delegació de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de València (Cambra València) i la Secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a través de fons FEDER de la Unió Europea, que han aportat un total de 18.000 euros, a raó de 6.000 cada entitat, amb la finalitat d'ajudar a sufragar els costos de la campanya.

Cal destacar, a més a més, que esta estratègia de comunicació que té com a objectiu l'impuls del comerç local mitjançant accions encaminades a donar a conéixer a la ciutadania l'oferta comercial del municipi ha sigut seleccionada per la Generalitat entre les tres millors de la Comunitat Valenciana en esta matèria i combinarà accions de comunicació i d'animació comercial a través de mitjans digitals i tradicionals.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha subratllat que en la cerca d'aliances i noves iniciatives per a donar suport al comerç local «esta és una iniciativa que ha obtingut eixe reconeixement i que demostra tot el treball que es fa» i que des del Consistori s'està continuant actualment.

Este dijous a la nit el museu de la Via del Pòrtic va acollir l'acte de presentació i preestrena del nou catàleg de la campanya Lo veo, lo quiero i de l'espot publicitari que l'acompanya, respectivament, en les seues versions curta i llarga, en un acte al qual van assistir l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora delegada de Comerç i Mercats, Ana María Quesada; la presidenta de l'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt, Lola Torrente; i una nombrosa representació dels comerços adherits a esta.

«Al comerç local se li dona suport amb decisions de compra, amb actuacions individuals de tots i cadascun de nosaltres. Amb cada decisió de compra, amb cada producte que estem comprant, estem tenint un impacte decisiu en el que serà la societat del futur», va declarar el primer edil.

Moreno va explicar al fil d'això que «este tipus d'iniciatives pretenen continuar afegint un altre granet d'arena en eixe canvi de model productiu i de decisions de compra» que es vol aconseguir, així com «fer reflexionar la ciutadania perquè s'unisca a esta lluita de tots i totes» per intentar mantindre el comerç tradicional «i que siga una cosa de la qual sentir orgull».

Per la seua banda, la regidora de Comerç i Mercats, Ana María Quesada, va destacar que «la diferència que fa el comerç local, els comerços xicotets, és el tracte personalitzat», una cosa que «qualsevol altre ens, plataforma o un altre tipus de negoci no pot donar», al mateix temps que remarcava els llocs de treball que genera i «sobretot» el servici que «dona a tota la ciutadania».

Quesada va avançar durant l'acte que des del departament que dirigix existix la determinació de continuar col·laborant amb Cambra València amb nous projectes d'esta índole, ja siga junt amb l'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt o altres entitats de la ciutat, ja que el municipi «és molt gran i té més associacions» de les quals acompanyar-se per a posar en marxa noves campanyes.

La presidenta de l'associació, Lola Torrente, va indicar que en esta campanya s'ha intentat mostrar allò més important que té la ciutat com ara els seus monuments, la seua història i el seu comerç. «Amb la COVID-19 ja s'ha vist com d'importants som i el que hem volgut fer és mostrar en els nostres aparadors eixos monuments i eixa història que tenim perquè la gent camine per la nostra ciutat», va explicar. «Som sostenibles, perquè a la nostra ciutat es pot anar caminant a tots els llocs», va agregar.

«No podem permetre que els nostres carrers siguen ciutats dormitori, esta campanya fa això justament, anar a veure aparadors», va reclamar Lola Torrente.

A més de la col·locació de l'espot promocional en mitjans de comunicació tradicionals i en plataformes digitals, i de la posada a la disposició de la clientela en els establiments adscrits dels catàlegs editats en els quals es mostren els productes d'estos, tant durant la projecció i estrena oficial del vídeo com en els comerços es podrà aconseguir un fullet promocional inspirat en els jocs de taula tradicionals que servirà tant per a publicitar els negocis locals com el patrimoni històric i cultural del municipi, al mateix temps que pot servir com a entreteniment infantil i familiar.

Es tracta, en paraules de l'alcalde, d'«un joc familiar que pretén atraure la gent» i que conega el patrimoni de Sagunt; també per a la gent de fora i amb la finalitat que es veja el turisme «com una forma més d'atraure riquesa» i de potenciar el comerç local del municipi i assegurar-se que «la pròpia ciutadania actua d'alguna forma com a prescriptora».

Esta proposta lúdica que es repartirà en els punts on es projectarà el vídeo reprén la línia visual de la campanya recentment conclosa de El joc del comerç des de l'antiguitat fins a l'època actual de Sagunt i combina el coneixement dels monuments de la ciutat i l'aventura unint la cultura amb l'hostaleria i el comerç de proximitat local.

 

Pujar