3 d’abril de 2020 3/4/20

L'àrea d'Igualtat de Sagunt va estrenar per al 25-N un vídeo per a sensibilitzar sobre la problemàtica de la violència contra les dones

L'àrea d'Igualtat de Sagunt va estrenar per al 25-N un vídeo per a sensibilitzar sobre la problemàtica de la violència contra les dones - (foto 1)
  • La peça audiovisual estarà projectada durant tot el mes de novembre als cinemes Yelmo Cines i Cines Alucine de Sagunto

MÉS FOTOS
L'àrea d'Igualtat de Sagunt va estrenar per al 25-N un vídeo per a sensibilitzar sobre la problemàtica de la violència contra les dones - (foto 2)

Amb motiu del passat 25-N, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, l'Ajuntament de Sagunt a través de l'àrea d'Igualtat ha realitzat un vídeo de sensibilització contra la violència cap a les dones. En la filmació han col·laborat algunes dones i hòmens de diferents àmbits educatius, veïnals, empresarials i socials que han mostrat que Sagunt vol ser un municipi lliure de violència masclista.

Segons expliquen des de l'àrea d'Igualtat, són 301 entitats de diferents àmbits les que han format part del Pacte Ciutadà contra la Violència de Gènere i que mitjançant este vídeo han volgut donar la cara i alçar la veu per a conscienciar sobre la violència cap a les dones.

Així mateix, l'àrea d’Igualtat, mitjançant este vídeo, apel·la la ciutadania a actuar enfront d'esta xacra social i demana a totes les persones que compartisquen esta gravació. La peça audiovisual estarà projectada durant tot el mes de novembre als cinemes Yelmo Cines i Cines Alucine de Sagunt.

Per a denunciar les situacions de violència, l'àrea d'Igualtat de Sagunt també està a disposició de la ciutadania que desitge obtindré informació o ajuda telefonant al 96 265 58 89, així com al número 016 del servici d'informació i assessorament jurídic d'àmbit estatal.

És important recordar que les activitats organitzades per l'Àrea d'Igualtat amb motiu del 25 N continuen amb la seua programació i que durant la vesprada d'ahir va tindre lloc la xarrada ‘Violència de gènere i restitució de menors’ a càrrec d'Amparo Vicó, experta en violència de gènere en l'àmbit familiar.

Pujar