elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'àrea d'Igualtat realitza la fallada del concurs a la Falla Més Igualitària

L'àrea d'Igualtat realitza la fallada del concurs a la Falla Més Igualitària

  Durant las jornades del dijous i divendres, 14 i 15 de març, s'ha realitzat la fallada del concurs a la Falla Més Igualitària que es convoca des de l'àrea d'Igualtat des de fa 11 anys. Segons indiquen des de l'Àrea d'Igualtat, el jurat està presidit per la regidora María Giménez, pel personal tècnic del departament d'Igualtat i les membres del Consell de la Dóna.

  Així mateix, este dissabte, 16 de març, es donarà a conéixer este premi, així com tots els premis a les comissions. L'acte tindrà lloc a les 18 hores a la porta de l'Ajuntament.

  Les Falles que enguany es postulen al Premi a la Falla més Igualitària, són:

  • FALLA PLAZA RODRIGO
  • ELS VENTS
  • FALLA TEODORO LLORENTE
  • EL ROMANO
  • EL MOCADOR
  • LA PALMERA
  • SANTA ANNA

  La regidora d'Igualtat i presidenta del Jurat a la Falla Més Igualitària, María Giménez, ha declarat que “tant les meues companyes i treballadores del departament, membras del Consell de la Dóna i jo, estem molt satisfetes i contentes, tant del nombre de falles que competeixen enguany pel premi, així com de l'ardu treball realitzat per totes les Comissions que s'han presentat enguany i pel contingut dels llibrets, llocs en les executives, activitats i monuments, que denoten un enorme treball i esforç, la qual cosa demostra que també en el món faller, s'aposta cada vegada més per continguts igualitaris”

  “Des d'ací, felicite a totes les comissions participants i apoderem al fet que en el 2020 participen més falles. Desige a totes i tots unes festes inclusives, divertides i lliures de violències sexistes", ha finalitzat la delegada.

  Pujar