20 de gener de 2021 20/1/21

L'àrea d'activitat física i salut de Sagunt anima a participar en el repte de gravar-se mentre balla

L'àrea d'activitat física i salut de Sagunt anima a participar en el repte de gravar-se mentre balla - (foto 1)
  • Esta iniciativa consistix a ballar per 20 segons la cançó ‘Bailando’ d'Alaska i Els Pegamoides per a formar un vídeo col·lectiu que es compartirà en xarxes socials

L'àrea d'activitat física i salut, de l'Ajuntament de Sagunt, anima a la ciutadania a participar en el repte de gravar-se mentre balla. Esta activitat que al·ludix a la moda de filmar-se i difondre el vídeo en xarxes consistix a ballar per 20 segons la cançó Bailando d'Alaska i Els Pegamoides per a formar de manera col·lectiva un vídeo.

D'esta manera, amb el repte d'esta setmana, l'àrea d'activitat física i salut proposa que totes les persones realitzen una activitat esportiva en este context de confinament, on es lluita contra el COVID-19. Així que, per a això anima a la població a gravar-se o fer-se foto i enviar-la a l'adreça electrònica actividadfísica@aytosagunto.es abans del dissabte 4 d'abril. Les seues xarxes socials són Actividad Física Ayuntamiento de Sagunto, en Facebook; Actividad Física y Salud Ayuntamiento de Sagunto, en el canal de Youtube i @actividadfisicaaytosagunto, en Instagram.

Esta són altres més de les activitats que realitza Esports durant la situació crisi sanitària, recordeu que esta àrea treballa a oferir sessions d'entrenament diàries en les seues xarxes socials per a realitzar activitat física a casa. A més, l'àrea explica que cada cap de setmana realitzen un vídeo de ‘Queda't a casa’, i per esta raó llancen este repte per a formar un vídeo col·lectiu, entre l'equip d'Activitat Física i Salut i tot el poble.

Pujar