3 de desembre de 2020 3/12/20

L'alcalde de Sagunt visita el Centre Solidari d'Aliments

L'alcalde de Sagunt visita el Centre Solidari d'Aliments - (foto 1)
  • Es tracta d'una visita per conéixer el centre així com els detalls de la campanya de recollida d'aliments que es realitza a l'estiu

MÉS FOTOS
L'alcalde de Sagunt visita el Centre Solidari d'Aliments - (foto 2)

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la sisena tinent d'alcalde, Gloria Parra, van visitar ahir a la vesprada el Centre Solidari d'Aliments de Sagunt (C.S.A.S) com una primera presa de contacte amb els seus representants, així com per a conéixer els detalls de la campanya de recollida d'aliments no peribles que es realitza cada estiu i que es va iniciar el cap de setmana del 28 i 29 de juny.

Amb esta visita, l'Ajuntament de Sagunt pretén explorar les vies per a continuar col·laborant amb el C.S.A.S, i que així la institució continue pal·liant les manques alimentàries bàsiques de les famílies de la localitat.

Segons dades recollides en 2018 el balanç de l'any és molt positiu, ja que els aliments entregats ascendixen a les 136 tones. És important destacar que són 140 persones les que de manera voluntària col·laboren amb el projecte, i que gràcies a la seua labor al llarg del passat any van ser 408 les famílies ateses i 1.109 persones de les quals 24 són lactants. Concretament, els quilos entregats a cada família van ascendir a 373 com a valor total anual, xifra que ha augmentat significativament en un 91,5% respecte a anys anteriors.

Pujar