elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’alcalde de Sagunt es reunix amb els diferents departaments implicats per avaluar la situació de la ciutat després de les pluges

L’alcalde de Sagunt es reunix amb els diferents departaments implicats per avaluar la situació de la ciutat després de les pluges
  • A més han valorat els passos a donar els pròxims dies per assegurar que la ciutat continua estant preparada davant de possibles futurs fenòmens atmosfèrics

MÉS FOTOS
L’alcalde de Sagunt es reunix amb els diferents departaments implicats per avaluar la situació de la ciutat després de les pluges - (foto 2)

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, s’ha reunit amb la Policia Local, Protecció Civil, Manteniment, la SAG i Aigües de Sagunt per tal d’avaluar la situació actual de la ciutat després de les pluges caigudes ahir en el municipi. També han estat presents els regidors i regidores de cada àrea, com es el regidor de la SAG, Roberto Rovira; la regidora de Policia Local, Natalia Antonino; i el regidor de Manteniment, Pepe Gil.                             

En la reunió també s’han vist els punts on s’han detectat més problemes i s’ha valorat quins passos s’han de donar durant els pròxims dies per assegurar que la ciutat continua estant preparada davant les possibles pluges que puguen arribar durant les pròximes hores.

D’altra banda, la reunió ha servit per prendre decisions sobre actuacions estratègiques que es deuen dur a terme a llarg termini perquè, segons Moreno, “s’han detectat determinats punts conflictius a la ciutat on hi ha problemes de desaigüe”. L’alcalde ha manifestat que s’han plantejat algunes mesures per evitar problemes futurs quan arriben les pluges torrencials “perquè per la zona on vivim i l’efecte del canvi climàtic sabem que tornaran i probablement cada vegada amb molta més força”. Estes actuacions seran de tall tàctic més puntuals en el temps per la situació que estem vivint els últims dies, però també mesures més estratègiques que permeten a la ciutat estar preparada per a futures situacions adverses.

Tot i que durant la jornada d’ahir van haver diversos talls de carrers que van afectar la circulació de la ciutat, l’alcalde ha donat les gràcies a tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament implicats en les tasques realitzades per evitar danys derivats de la gota freda i ha manifestat que no s’han hagut de lamentar danys personals. Moreno ha recordat a la ciutadania que hui no hi haurà cap situació de risc com la d’ahir, “però estem a l’espera de com evoluciona en les pròximes hores i demà”. Tot i que hui no s’han suspés les classes als centres educatius, l’alcalde ha declarat que es continua en alerta per estudiar la situació per a demà. “Si pensem que podem patir una situació com la d’ahir optarem per suspendre les classes, però prendrem eixa decisió cap a la vesprada quan ja tinguem pronòstics més actualitzats” ha apuntat l’alcalde.

Pujar