22 de gener de 2020 22/1/20

L'alcalde de Sagunt i les regidores de Cultura i Turisme assistixen a la presentació de la Majoralia 2020

L'alcalde de Sagunt i les regidores de Cultura i Turisme assistixen a la presentació de la Majoralia 2020 - (foto 1)
  • Darío Moreno assegura la cerca de sinergies positives entre l'Ajuntament de Sagunt i la Confraria per a poder traure el màxim rendiment al patrimoni i a les tradicions

L'Ermita de la Sang va acollir este diumenge, 17 de novembre, la presentació de la Majoralia 2020 de la Confraria de la Purissima Sang del Nostre Senyor Jesucrist. A l'acte va assistir l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora de Cultura, Asun Moll; i la regidora de Turisme, Natalia Antonino, ja que la Setmana Santa Saguntina, compta amb el títol de Festa d'Interés Turístic Nacional.

Per a l'any vinent 2020, el Clavari serà Hugo Chordá Corbatón i els Majorals seran Mario Seguí Silva, Antonio Villar Ramírez, Vicente Villena Sanz, David Batalla Cervera, Guillermo Pleguezuelos Martí, Jordi Esteller Agustí, Iván Martínez Clemente, Enrique Caballer De Gabriel, Vicente Sanchis Estellés, Joan Fandos López, Ignacio José Cotanda Portoles, Joaquín Catalán Núñez, Luís Bernad Carbonell, Daniel Cotanda Roselló i Rafael Pleguezuelos Martí.

Darío Moreno ha destacat que va ser un acte molt alegre on es van presentar els encarregats d'organitzar la festa l'any vinent i, a més, «vam fer una visita per totes les instal·lacions i la Confraria ens va remarcar totes aquelles coses que consideren que encara tenen camp de millora. D'esta manera, trobarem les sinergies positives entre la Confraria i l'Ajuntament per a poder traure-li el màxim rendiment al nostre patrimoni i a les nostres tradicions».

ocultar
L'alcalde de Sagunt i les regidores de Cultura i Turisme assistixen a la presentació de la Majoralia 2020
Pujar