7 d’agost de 2020 7/8/20

L'alcalde de Sagunt i l'Equip de Govern reben l'alcalde de Cudillero

L'alcalde de Sagunt i l'Equip de Govern reben l'alcalde de Cudillero - (foto 1)
  • Carlos Valle Ondina visita hui Sagunt per a conéixer el municipi, intercanviar estratègies en matèria de Turisme i establir llaços

MÉS FOTOS
L'alcalde de Sagunt i l'Equip de Govern reben l'alcalde de Cudillero - (foto 2)
L'alcalde de Sagunt i l'Equip de Govern reben l'alcalde de Cudillero - (foto 3)

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i membres de l'Equip de Govern han rebut este matí l'alcalde de Cudillero, Carlos Valle Ondina, acompanyat per la directora oficina de Turisme de Cudillero, Trinidad Fernández. Tots dos visitaran durant el dia de hui la ciutat de Sagunt, a més de mantindre una reunió amb l'alcalde, amb la regidora de Turisme, Natalia Antonino, així com amb personal tècnic de Turisme de Sagunt sobre les estratègies en matèria de Turisme que es duen a terme en el municipi.

Darío Moreno ha assegurat que Cudillero és «un referent a nivell turístic no sols a Astúries sinó a nivell nacional i en eixe aspecte tenim moltíssim a aprendre. Per este motiu, una vegada vam saber del seu interés per conéixer les nostres polítiques de Turisme, ens va semblar absolutament positiu per al nostre municipi i, per descomptat, hui el rebem amb els braços oberts». D'esta visita, l'alcalde destaca que siga «un primer pas d'una relació d'intercanvi per a aprofitar sinergies positives, de manera que puguem aprendre molt d'ells i ells de nosaltres, i així establir una relació que es prolongue en el temps i que això consolide un avanç en el turisme de la nostra ciutat, que entenem com una cosa positiva per a l'economia».

Per part seua, Carlos Valle ha assegurat que l'alcalde de Sagunt i ell són «dos perfils polítics molt semblants, persones joves i amb ganes d'unir i posar en comú punts de treball, sobretot a nivell turístic de la regió asturiana i la regió valenciana. Al cap i a la fi, és enriquidor per a les dos parts i esperem que esta relació ens siga fructífera tant per a Sagunt com per a Cudillero».

Pujar