22 de gener de 2021 22/1/21

L'alcalde de Sagunt rep l'ambaixador de Líbia a Espanya

L'alcalde de Sagunt rep l'ambaixador de Líbia a Espanya - (foto 1)
  • Darío Moreno ha aprofitat la visita de negocis de Walid Bashir Abuabdallah per a mantindre una reunió i estrènyer vincles

MÉS FOTOS
L'alcalde de Sagunt rep l'ambaixador de Líbia a Espanya - (foto 2)

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha rebut l'ambaixador de Líbia a Espanya, Walid Bashir Abuabdallah, a la Casa Consistorial. La visita a Sagunt es deu als vincles comercials amb empreses en el port marítim de Sagunt i Moreno ha aprofitat esta estada en el municipi per a mantindre una reunió.

Walid Bashir ha sigut rebut, a més, per la primera tinenta d'alcalde, María José Carrera, i posteriorment ha signat en el Llibre d'honor de l'Ajuntament de Sagunt, en el qual ha assegurat estar «molt agraït per la rebuda» i ha desitjat «un gran desenvolupament per a Sagunt, prosperitat i felicitat».

Darío Moreno ha afirmat que esta trobada «es produix dins de les accions que estem intentant dur a terme per part de l’Alcaldia i de l’Equip de Govern d’internacionalitzar la nostra ciutat.  Realment hem de creure-nos el potencial que té la nostra ciutat, especialment en l’àmbit econòmic, i això passa perquè també se’ns conega a l’estranger». Moreno ha assegurat que l’han explicat el projecte de ciutat i l’han oferit col·laboració i ajuda perquè empreses líbies i l’estat libi «troben a Sagunt un aliat per aconseguir que, tant Sagunt com Líbia, puguen continuar prosperant». Per últim, el primer edil ha destacat que l’ambaixador «s’ha mostrat molt interessat per la ciutat, compartix que la nostra ciutat té moltíssim potencial i a partir d’ara esperem que siga la primera de moltes reunions per a continuar avançant en eixe projecte en comú».

Pujar